To samo on može!

Idu Prester zbunila je Grubnićeva fotografija, njezin komentar sve je nasmijao, a Marko je imao spreman odgovor!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ida Prester, Marko Grubnić i Mia Kovačić - 3 Ida Prester, Marko Grubnić i Mia Kovačić - 2 +0 Ida Prester, Marko Grubnić i Mia Kovačić - 1 Galerija

Mia Kovačić i Ida Prester su u novom "Fakapu" ugostile Marka Grubnića, a njegova fotka na Instagramu nasmijala je Idu.

Modni stilist Marko Grubnić bio je gost Mije Kovačić i Ide Prester u web-serijalu "Fakap", a sve je komentirao i na svom Instagramu.

Pogledaj i ovo Ivan Dečak - 2 Neumorna je! Maja Šuput okitila se još jednom titulom među brojnim poznatim kolegama i to sve zbog nezgodne životne priče!

"Našli smo se na "neobaveznom" ručku i snimili Fakap. Kao, ajmo probati... I eto , tako to biva s ovim opuštenim i spontanim curkama. Hvala Vam Mia Kovačić & Ida Prester, imamo Fakap, bile ste blage i mega zabavne", napisao je Grubnić u opisu fotke na kojoj pozira s našim voditeljicama.

"Ahaha, jedva sam se prepoznala", napisala je u komentaru Ida, a Marko joj je odmah spremno odgovorio. "Pa zato sam te i tagirao da skužiš da si to ti", odgovorio je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

Grubnić je u "Fakapu" Idi i Miji prepričao neke škakljive i javnosti dosad nepoznate zanimljivosti iz svojeg života. Odmah na početku emisije im je dao do znanja kako on ništa nije zgriješio, ali ipak im je prepričao nekoliko nezgodnih trenutaka koji su mu se dogodili i koje dobro pamti. Jedan od njih bio je doček nove godine na tulumu na kojem se nekad moralo biti.

"To je dokaz da ja uopće ne trebam piti", zaključio je Marko.

U emisiji se prisjetio i zgode sa suknjom koja je zapela tijekom jednog nastupa, a nije izostavio ni fakap sa svojom prijateljicom Majom Šuput i to onaj iz Rio De Janeira gdje su snimali spot.

Cijeli razgovor s Markom pogledajte u u novoj epizodi serijala Fakap!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Dojčinović - 3 Aleksandra Dojčinović Aleksandra Dojčinović (Foto: John Pavlish) Aleksandra Dojčinović (Foto: John Pavlish) +0 Larry Namer i Aleksandra Dojčinović Celebrity Nikad kraća minica Aleksandre Dojčinović istaknula je duge noge i savršenu liniju naše lijepe dizajnerice!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene