sjajno izgleda!

Grubnić objavio fotke s raskošne proslave rođendana njegove mame Branke, slavljenica je sve očarala u mini haljini

Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) +0 Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Galerija

Marko Grubnić jako je vezan uz svoju mamu Branku i često dijeli njihove zajedničke fotografije, a za njezin 62. rođendan priredio joj je slavlje za pamćenje.

Naš poznati stilista Marko Grubnić na svojem je Instagramu obilježio 62. rođendan svoje mame Branke.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić "Ma, Koja Emily?" Grubnić se pohvalio boravkom u Parizu, a najviše pažnje ukrala je fotografija raskošnog doručka: ''Ajme, koja milina''

Objavo je niz fotografija s rođendanskog slavlja koje joj je priredio te joj je posvetio i emotivnu čestitku.

"Sretan rođendan mojoj kraljici Branki Grubnić. Tu smo kako bi slavili tebe... S tobom je svaki trenutak poseban i nezaboravan... I ovu nedjelju ćemo pamtiti po smijehu jer je zbog tebe život sretan i pun ljubavi. Sretan rođendan mama... Volim te zauvijek", napisao je Grubnić uz fotke s proslave kojoj je prisustvovao i njegov bliski prijatelj Momčilo Gurović.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

Osim raskošne atmosfere, na fotkama je sve posebno očarala zgodna mama Branka koja je rođendan proslavila u bijeloj mini haljini od čipke pa je, uz čestitke, dobila i brojne komplimente.

Marko je jako vezan uz svoju mamu i često dijeli njihove zajedničke fotografije na Instagramu, a njegovi se pratitelji svaki put dive njezinu mladoliku izgledu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene