baš je zgodan

Marko Grubnić raskopčao košulju i otkrio isklesana prsa, rijetko koji frajer bi se odvažio na ovakvo izdanje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Grubnić podržao je prijatelja makeup artista Karla Rusana na njegovu predavanju u Zagrebu, a za događaj se posebno skockao.

Naš poznati stilist Marko Grubnić nije propustio Masterclass svojeg prijatelja, makeup artista Karla Rusana, kojemu je model bila i njegova najbolja prijateljica te najvažnija klijentica, pjevačica Maja Šuput.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić - 2 Od poznatog dizajnera Marko Grubnić pohvalio se torbicom od čije će vam se cifre zavrtjeti u glavi: ''Besprijekoran kao i uvijek''

Za tu se prigodu Marko posebno skockao, a u izdanju na kakvo bi se rijetko koji frajer odvažio pohvalio se rezultatima napornih treninga.

Grubnić je nosio bijelu košulju s rupicama koju je napola raskopčao i otkrio isklesana prsa, a iskombinirao ju je s golemim dizajnerskim šalom, kožnom torbicom, crnim hlačama i lakiranim cipelama.

Fotke s događaja objavio je i na svojem Instagramu gdje je pozirao s glavnim zvijezdama večeri.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

Inače, dan prije ovog događaja, Grubnić je doživio pravi šok u showu "Ples sa zvijezdama" jer je haljina koju je pomno odabrao za Maju Šuput usred emisije bila uprljana tortom, no brzo je izvukao još jedan as iz rukava i pjevačica je opet zablistala.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović i njezin suprug Enes Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović +14 Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Celebrity Bojana nije uspjela zadržati suze dok je pričala o suprugu: "Doživljavaju ga kao jednog oštrog tipa, ali..."  

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Mario Ožbolt, Albina Mario Ožbolt, Albina +4 Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 Celebrity Albina u kratkoj košuljici pokazala gole noge, a odvažila se istaknuti i dekolte, koji nije mogao proći nezapaženo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene