imala je i sjajnu podršku!

Pogledajte kako se svestrana Maja Šuput snašla u ulozi modela, a zbog prijatelja je pokazala i kako izgleda bez šminke

Maja Šuput dobila tortu	 - 1 Maja Šuput dobila tortu - 1 DNEVNIK.hr 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput dobila tortu	 - 1 Maja Šuput dobila tortu	 - 2 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 Karlo Rusan i Maja Šuput - 6 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 +0 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput pozirala je kao model na tečaju svojeg prijatelja i dugogodišnjeg suradnika, make-up artista Karla Rusana, a došli su je podržati i kolege iz showa "Ples sa zvijezdama".

Make-up artist Karlo Rusan održao je Masterclass u Zagrebu, a model mu je bila njegova dugogodišnja prijateljica i klijentica, pjevačica Maja Šuput.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "O bože, ovo je wow!" Je li ovo najsmjelije izdanje Maje Šuput? Strateške je dijelove prekrila na domišljat način, a ispod haljine nije nosila baš ništa!

Samo dan nakon što smo je gledali kao voditeljicu u jednoj od najuzbudljivijih epizoda showa "Ples sa zvijezdama", svestrana Maja uskočila je u još jednu ulogu, a zbog prijatelja je pokazala i kako izgleda bez šminke.

Šuput je i za ovu prigodu odabrala atraktivan outfit u kojem je istaknula istesanu liniju, ali i bujni dekolte.

Maju su došli podržati prijatelji i kolege iz "Plesa sa zvijezdama", pa su tako u publici bili njezin stilist Marko Grubnić, pjevačica Franka Batelić, koja je članica žirija, i Albina Grčić, koja je jedna od natjecatelja.

Inače, Šuput je u zadnjoj emisiji showa doživjela jednu nezgodu. Naime, Ivana Čuljak donijela joj je tortu, koja je zbog Asima Ugljena završila na Majinoj haljini, pa se brzinski morala presvući, što Marku Grubniću nije najbolje sjelo.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović i njezin suprug Enes Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović +14 Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Celebrity Bojana nije uspjela zadržati suze dok je pričala o suprugu: "Doživljavaju ga kao jednog oštrog tipa, ali..."

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput dobila tortu	 - 1 Maja Šuput dobila tortu	 - 2 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 +2 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Celebrity Najnovije fotke pokazuju pravo stanje manjka materijala zadnje Majine haljine, kraće i oskudnije, čini se, nije mogla obući!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene