Marko Grubnić na svom je Instagramu na originalan način čestitato rođendan Ivanu Šariću.

Galerija


Marko Grubnić na svom je profilu na Instagramu posvetio nekoliko lijepih i duhovitih riječi svom prijatelju i protivniku u showu "Ples sa zvijezdama", Ivanu Šariću. 

Vezani članci Borna Ćorić i Bruna Ćorić Borna Ćorić čestitao rođendan zanosnoj sestri Bruni, koja i bez šminke izgleda besprijekorno Marko Grubnić i Maja Šuput (Foto: Instagram) Ciganović komentirao Grubnićev poklon Maji Šuput: "Bitno da na njemu piše Yves Saint Laurent"

Povodom Šarićeva 35. rođendana, niz njegovih prijatelja, od kojih se neki trenutno natječu ili su se natjecali u "Plesu sa zvijezdama", s javnosti su podijelili svoje čestitke, ali i zadirkivali slavljenika.

Tako mu je Grubnić na svom InstaStoryu poručio da mu želi da bude sretan, zdrav, voljen, nasmijan, prebogat i da pobijedi u "Plesu sa zvijezdama"kao i da "zauvijek ostane ovako dobar i zabavan prijatelj.

Osim toga poručio mu je i kako su 4 mjeseca mukotrpnog plesanja i uvježvanjana koreaografija, treniranja i nošenja sa žuljevima na nogama, uz njega puno lakše prošla.

Misterizoni kraj Grubnićeve poruke u kojem Šariću zahvaljuje "za ono..." očito će ostati tajna na obožavatelje. 

I Slavko Sobin je na šaljiv način čestitao Šariću i to objavivši njihovu zajedničku sliku iz koje je izrezao njihove plesne partnerice i trenerice, uz poruku "Sretan rođendan Ivan Šarić, za poklon sam ti bar na tren izrezao njih dvije iz slike da odmorimo."

Čini se da se suparnici u showu jako lijepo slažu, a zajedno su i plesali dugo u noć na partyu Story Hall of Fame. 

Glazbenik tvrdi da je ljubovao s glumicom, ona ga nazvala "jezivim starcem", no ponovno joj je odgovorio