Marko Grubnić na Instagramu se osvrnuo na svoj nastup u desetoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama''.

Galerija


Marko Grubnić i Ela Vuković u desetoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' otplesali su cha-cha-cha i strastveni tango.

Vezani članci Marko Grubnić Marko Grubnić otkrio nam je koja je zadnja poruka koju je poslao i kome: "Vidite kako sam ja iskren" Marko Grubnić Grubnić priznao koji mu je najgori trač koji je čuo o sebi: "To je ljudima valjda jako zanimljivo"

Unatoč dobrim komentarima žirija, ovaj par opet je završio u plesnom dvoboju, no prema odluci žirija show su ipak napustili Sonja Kovač i Gordan Vogleš.

Marka i Elu tako ćemo sljedeće nedjelje gledati u polufinalu, a modni stilist povodom posljednjeg pojavljivanja u showu oglasio se i na Instagramu.

''Doktor tanga. Tako je sinoć stručni žiri komentirao moj nastup u 'Plesu sa zvijezdama'. Hvala Vam od srca na toj tituli. Da bi se došlo do ovog lijepog epiteta 'Doktor Tanga' trebalo je jako puno i predano raditi. Ja uvijek dajem 100 % sebe i još malo više od toga... Rad me ne umara, naprotiv, jako me veseli. Radim puno i naporno sve ovo vrijeme, tako da sam jako ponosan na ovu titulu, ali i na činjenicu da sam uspješno otplesao već 10 emisija, izborio se skoro za svaku sljedeću... Sve ovo je već više od očekivanog i više od pobjede... Hvala vam svima. Ponosan'', napisao je Marko na Instagramu, a u komentarima pod ovu njegovu objavu vidljive su samo poruke podrške.

''Bravo, doktore! Zaslužene desetke i zaslužena pobjeda u dvoboju. Idemo dalje, nema predaje!'', ''Idemo dalje, dragi, u drugo nisam ni sumnjala... Bravo, Marko'', ''Odlični ste. Nadam se da idete do kraja'', ''Sve pohvale tvojoj trenerici'', samo su neki od komentara.

Ova bujna Marokanka danas je uspješna dizajnerica, a nekad je bila u centru skandala s dva pohotna nogometaša