A tko zna što ga još čeka

Žao mu je što je kiksao kao Doris, a zbog Nives Celzijus ga se Mešin preplašio: ''Svaki novi lik je izazov''

Mario Valentić - 5 Mario Valentić - 5 Screenshot/Nova TV 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić - 5 Mario Valentić Mario Valentić - 3 Mario Valentić - 7 Mario Valentić - 6 Mario Valentić Mario Valentić +0 Mario Valentić Galerija

Mario Valentić uskoro se vraća na male ekrane zahvaljujući showu "Tvoje lice zvuči poznato", a u intervjuu nam je ispričao dosadašnje doživljaje te želje za ostale epizode.

Glumac, model i trener fitnesa Mario Valentić jedan je od natjecatelja popularnog showa "Tvoje lice zvuči poznato", a uoči novih epizoda šeste sezone otkrio nam je koliko mu je bilo teško utjeloviti Doris Dragović.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Måneskin, ep. 8, TLZP - 10 ovo joj je druga pobjeda Gledatelji našeg hit-showa ne mogu se načuditi transformaciji naše mlade pjevačice: "Ona zaslužuje Oscara!"

"Svaki lik u showu je izazov da se utjelovi sa svih aspekata, dakle i glasovno i gestama i maskom i perikom i šminkom, pa tako i Doris Dragović. Jako volim Doris od malena, kao i njezinu pjesmu "Malo mi za sriću triba". Bilo mi je zabavno i lijepo. Doris nije reagirala na nastup. Ne poznajemo se i nismo se nikada sreli, ali nadam se da će joj biti zabavno kada vidi moju imitaciju", priča nam Mario, koji kaže kako nema posebnih želja oko toga koga bi htio utjeloviti, no ne bi imaš ništa protiv da ga dopadne nešto iz opusa Tončija Huljića ili sa dance scene 90-ih godina. Ispričao nam je i kako mu je cijeli show "Tvoje lice zvuči poznato" jedna velika anegdota, u najpozitivinijem smislu.

"Najsmješnije mi je bilo to što sam kiksao tekst na pjesmi koju volim i koju znam od Doris Dragović", nasmijao se Valentić. Kako kaže, sve kolege iz showa ugodno su ga iznenadile. "Nismo se inače međusobno vidjeli u tom svjetlu. Bilo je interesantno promatrati sve u tim nekim novim ulogama. Fabijan Pavao Medvešek me ugodno iznenadio vokalom i time kako pjeva, a Marko Braić je izvrstan imitator", zaključio je Mario.

Nives Celzijus kao članica žirija imala je posebno težak zadatak kada je Mario Valentić u prvoj epizodi showa ušao u njezine cipele i otpjevao jedan od njezinih posljednjih glazbenih hitova ''Odjebando''.

Igor Mešin tada mu je rekao da je bio fantastičan, ali i priznao da se na trenutke ipak malo preplašio.

''U svakom slučaju, ostavio si dubok dojam'', zaključio je Igor.

Osim showa TLZP, Valentić ima dosta roditeljskih obaveza, kao i poslovnih, a osim što vodi redovite klijente priprema i nove projekte. 

Mario Valentić sudjeluje i u kampanji za podizanje svijesti o Duchenne mišićnoj distrofiji, a rekao nam je nešto više o važnosti upoznavanja javnosti s tom bolesti. "To je rijetka i vrlo teška genetska bolest koja napada djecu, tj. tetive oko njihovih mišića. Ta djeca gotovo u pravilu završavaju u invalidskim kolicima, a često u ranim dvadesetim godinama i umiru. Znanstvena istraživanja su dokazala da redovita tjelovježba pospješuje oporavak od te bolesti", rekao je Valentić koji nam je objasnio i kako je upravo iz tog razloga on i uključen u cijelu tu kampanju u sklopu Međunarodnog dana Duchenne mišićne bolesti.

"Važno je da se roditelji posavjetuju sa fizioterapeutima kako bi bili sigurni da su određene vježbe dobre. Ja sam u svemu uključen kao ambasador koji će ukazivati na važnost tjelovježbe za poboljšanje kvalitete života djece oboljele od Duchenne mišićne distrofije, a jednako tako i za poboljšanje života njihovih roditelja. Snimili smo dva edukativna videa s prikazima vježbi iz stručnog priručnika za vježbanje namijenjeno dječacima oboljelima od Duchenne mišićne distrofije", rekao nam je Mario u intervjuu.

Vrijeme pandemije koronavirusa proveo je kvalitetno i ne žali se previše. "Čitao sam, radio sam treninge online, kuhao sam, svirao i hodao sam po Medvednici preko 200 km u tim mjesecima", priča nam Mario Valentić.

Što se privatnog života i posla tiče, kaže kako nastoji održati taj poslovno-privatni balans. Na listu prioritetnih obaveza stavlja sebe, tj. vrijeme za opuštanje, odmaranje ili kreativno ispoljavanje. Valentiću su najveća podrška u životu uvijek najbliža obitelj i najbliži prijatelji.

Mario Valentić će skupa s Lu Jakelić, Nedom Parmać, Sinišom Ružićem, Marinom Orsag, Lanom Klingor, Markom Braićem i Fabijanom Pavlom Medvešekom uskoro ponovno pokušati osvojiti žiri. U žiriju showa "Tvoje lice zvuči poznato" sjede Nives Celzijus, Indira Levak, Goran Navojec i Igor Mešin, a voditeljski tandem Frano Ridjan i Maja Šuput uskoro će ponovno uveseljavati publiku svojim voditeljskim vještinama.

Nova doza zabave u novim nastavcima showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' očekuje vas uskoro na Novoj TV!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju EJ Johnson (Foto: Instagram) EJ Johnson (Foto: Instagram) EJ Johnson (Foto: Getty Images) EJ Johnson (Foto: Getty Images) +1 EJ Johnson (Foto: Profimedia) Celebrity Sin sportske legende koja je ovo ljeto uživala u Hrvatskoj prošetao u ekstra kratkoj suknji i otkrio noge

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene