Lijepe uspomene

Mario Valentić objavio je staru fotografiju s Mirkom Filipovićem, a otkrio je i kad je nastala

Mario Valentić (Foto: Instagram) Mario Valentić (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mario Valentić (Foto: Instagram) Galerija

Mario Valentić objavio je fotografiju na kojoj pozira s Mirkom Filipovićem.

Brojne zvijezde na društvenim mrežama objavljuju fotografije iz prošlosti u vrijeme samoizolacije, a isto je napravio i Mario Valentić.

Pogledaj i ovo Mario Valentić sretna obitelj Mario Valentić snimljen u veselim trenucima s partnericom i malenim sinom, koje inače drži podalje od javnosti!

Na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj pozira s Mirkom Filipovićem. "Gdje sam bio dve i prve", napisao je Valentić u opisu fotografije te se prisjetio kada je ona i nastala.

Nedavno je za IN magazin otkrio kako je dane u izolaciji lakše provoditi uz tjelovježbu i zdravu prehranu. "Jutarnja tjelovježba, provodim svoj proljetni detox program. Imam više vremena za hobije. Sviram bubnjeve", rekao je.

I u izazovnim trenucima, ali i svakodnevici na koju smo inače navikli, Mario se trudi živjeti prave vrijednosti. Dobro zna da je zdravlje najvažnije u životu.

''Svi zdravstveni problemi nastaju iz crijeva i iz uma. Trebamo paziti i misliti o onome što jedemo, kad jedemo. Bitno je i treba biti svjestan čime hranimo svoj um'', dodao je. 

Zaključio je kako će sve proći jer baš sve, pa tako i ovo neočekivano izazovno vrijeme, ima svoj početak i kraj.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mina i Željko Joksimović (Foto: Instagram) Željko Joksimović (Foto: PR) Željko Joksimović (Foto: PR) +0 Jovana Joksimović (FOTO: Instagram) Celebrity Joksimović ljutito odgovorio na prozivke zbog svog poteza, mnogima to nije primjereno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene