Ima svoju rutinu

Mario Valentić otkrio nam je kako provodi dane kod kuće, a i što mu najviše nedostaje

Mario Valentić Mario Valentić DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić Mario Valentić Mario Valentić +0 Mario Valentić Galerija

Uz tjelovježbu i zdravu prehranu, lakše je provoditi dane u izolaciji. Mišljenje je to Marija Valentića, koji slobodno vrijeme koristi i za sviranje bubnjeva. No nije zaboravio ni svoju strast prema glumi.

Dane u izolaciji Mario Valentić nastoji provoditi konstruktivno. Rutina mu se, kaže, nije mnogo promijenila. Osim jednog.

Pogledaj i ovo Mario Valentić sretna obitelj Mario Valentić snimljen u veselim trenucima s partnericom i malenim sinom, koje inače drži podalje od javnosti!

''Možda malo duže spavam. Malo otegnem s jutarnjim aktivnostima jer ne trebam nigdje ujutro biti. Jutarnja tjelovježba, provodim svoj detox program proljetni. Imam više vremena za hobije. Sviram bubnjeve'', govori. 

Iako mu druženje s prijateljima i snimanje novih epizoda showa Tvoje lice zvuči poznato itekako nedostaju, vodi se sljedećim:

''Držim se one da nije bogat onaj koji puno ima nego kojem malo treba'', zaključio je. 

Zagrebački potres ga je uznemirio, no kaže kako je važno u takvim situacijama ostati pribran. Jednakog je mišljenja i kada je riječ o nastaloj pandemiji koronavirusa. Ne želi paničariti.

''Iz nekog razloga se uspostavlja neka ravnoteža i vjerujem da ćemo s odmakom gledati na sve ovo kao na nešto dobro. Svaka katarza je neugodna, ali u konačnici dobra'', smatra. 

I u izazovnim trenucima, ali i svakodnevici na koju smo inače navikli, Mario se trudi živjeti prave vrijednosti. Dobro zna kako je zdravlje najvažnije u životu.

''Svi zdravstevni problemi nastaju iz crijeva i iz uma. Trebamo paziti i misliti o onome što jedemo, kad jedemo. Bitno je i treba biti svjestan čime hranimo svoj um'', govori. 

Sada je pravo vrijeme za one stvari i sitnice koje inače ne stignemo. Mario tako nije zanemario glumu i humor, što dokazuje i snimka koju možete vidjeti u našem prilogu. 

Zahvaljujući tehnologiji i društvenim mrežama moguće je dijeliti ovakve uratke s najdražima. Svijet se čini manjim i povezanijim nego ikad. Ovim putem Mario svakodnevno komunicira i sa svojim sinovima. Mlađi Noa je trenutačno s majkom u Slavoniji:

''Nedostaju mi. Jedva čekam da zagrlim svoje dečke'', zaključio je. 

Sve će ovo proći jer baš sve, pa tako i ovo neočekivano izazovno vrijeme, ima svoj početak i kraj.

''Izaberite pozitivno, svjesno. Gledajte na sve situacije razumno i sve će to biti dobro. Zdravlje je sve. Sve bez zdravlja je ništa'', zaključio je. 

Cijeli razgovor pogledajte u našem videu. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene