Kao jaje jajetu

Pronađite razliku: Ovako to izgleda kad se Marko Grubnić susretne s još jednim našim ljepotanom!

Nastup Marija Valentića na TLZP-u - 4 Nastup Marija Valentića na TLZP-u - 4 In Magazin 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nastup Marija Valentića na TLZP-u - 4 TLZP: Mario Valentić kao Tarkan Mario Valentić i Maja Šuput - 2 Mario Valentić u showu \ +0 Mario Valentić Galerija

Mario Valentić je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira s Markom Grubnićem nakon transformacije u turskog pjevača Tarkana u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Mario Valentić nas je u posljednoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" rasplesao kao popularni turski pjevač Tarkan za što je morao proći kroz detaljnu i višesatnu transformaciju.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea - 1 Kao iz Hollywooda Minea se veseli novoj večeri uz omiljeni show, a najavila ga je u haljini s iznimno neobičnim korzetom!

Čini se da je Mario bio zadovoljan konačnim rezultatom, a zaključio je i da nalikuje na još nekoga osim Tarkana. Naime na svom je Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira s našim modnim stilistom Markom Grubnićem i poručio svojim pratiteljima da pronađu razliku.

Sličnih frizura, brada i boje očiju doista nalikuju jedan na drugoga, a za zajedničku su fotografiju dobili i brojne lajkove.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Valentić (@mario.valentic)

Mario je tijekom emisije pokupio brojne komplimente, naročito od ženskog dijela žirija, ali i voditeljice Maje Šuput.

"Sa ženskog aspekta izgledaš odlično", poručila mu je.

Indira Levak ga je pohvalila za napredak iz transformacije u transformaciju: "Bilo je maestralno i ovo nije nimalo lak zadatak. Možeš biti ponosan na sebe, sve si bolji i bolji, veliki si radnik".

Nives Celzijus je pak oduševilo njegovo pjevanje na turskom jeziku.

"Prije par godina sam nadobudno počela učiti turski zbog dečka koji je iz Turske, odustala sam već prvi sat. Shvatila sam da ljubav nije dovoljna jer to zaista nije lako naučiti, jedan veliki plus imaš od mene zbog učenja turskog", izjavila je Nives.

No pohvalio ga je i muški dio žirija. Igor Mešin ocijenio je njegov nastup uspješnim, zaključio je da napreduje i da mu je bio jako zabavan.

"Možeš biti jako ponosan, imat ćeš najviše koristi od kandidata na glumačkim i vokalnim područjima. Ti imaš jedan napredak i možeš biti ponosan na to", dodao je Goran Navojec.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene