Baš u njegovu stilu!

Naš komičar u 50. godini dobio drugo dijete pa se našalio na račun odabira imena: "Ako gorivo opet poskupi…"

Mario Petreković - 1 Mario Petreković - 1 DNEVNIK.hr 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Petreković - 1 Mario Petreković Mario Petreković Mario Petreković Mario Petreković (Foto: Mario Poje) Mario Petreković (Foto: Instagram) Mario Petrekovic (Foto: Instagram) Mario Petrekovic (Foto: Instagram) Mario Petrekovic (Foto: Instagram) +0 Mario Petrekovic (Foto: Instagram) Galerija

Mario Petreković i Aleksandra Kramberger dobili su drugu kćer, a sretnu vijest objavili su na Instagramu, gdje su otkrili i kako su je nazvali.

Komičar i voditelj Mario Petreković i njegova partnerica Aleksandra Kramberger dobili su drugo dijete.

Pogledaj i ovo Mario Petreković (Foto: Instagram) Objavio na svoj način Naš voditelj i komičar u jeku loših vijesti objavio jednu predivnu, čestitke mu pristižu sa svih strana!

Sretnu vijest objavili su na Instagramu, gdje su se pohvalili da je u obitelj stigla još jedna djevojčica, a otkrili su i kako su je nazvali.

"Drugo pa Una... za sad. Ak' gorivo opet poskupi slijedeći utorak možda će se zvati Ina", napisao je u svojem komičnom stilu Petreković uz fotke na kojima on i Aleksandra poziraju s kćerkicom, a uslijedila je lavina čestitki.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mario Petrekovic (@mario_petrekovic)

Par zajedno već ima i kćer Marlu, a vijest o drugom djetetu uspješno su skrivali sve do kraja siječnja ove godine.

"Nekako mi je to logičan slijed, ne može dijete biti samo, treba imat bracu i seku", komentirao je Mario dolazak prinove za IN Magazin.

Pobjednik jedne od sezona popularnog televizijskog showa "Tvoje lice zvuči poznato" s majkom svojih kćerkica u vezi je četiri godine.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kevin Bacon i Kyra Sedgwick (Foto: Getty Images) Celebrity U 34 godine braka šokiralo ih je samo jedno otkriće, a i od toga su napravili dobru zafrkanciju: ''Znali smo da ima nešto više!"

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nauljena i preplanula Nives pokazala svoje čari, a morat ćete se dobro zagledati da uopće vidite njezin bikini!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene