Marin Čilić otkrio je kako je nogometaš Ivan Rakitić poslao poklon za njegovog sinčića i oduševio je fanove fotografijom.

Galerija


Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić (31) pohvalio se na Instagramu darom koji je nogometaš Ivan Rakitić (31) poslao njegovom sinu Baldu. 

Vezani članci Marin Čilić Glavna zvijezda obiteljske čestitke Marina Čilića je njegov sin Baldo i to zbog posebne oprave koju nosi! Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 3 Pogledajte božićnu bajku Rakitićevih: Mnoge raznježio prizor zagrljene obitelji kraj drvca

"Šuška se da Barcelona ima novog igrača. Hvala Ivane Rakitiću na najboljem poklonu", napisao je Čilić i otkrio kako je nogometaš poslao potpisanu majicu svog španjolskog kluba za njegovog sinčića. Slika na kojoj tenisač drži Balda s gornjim dijelom dresa oduševila je njegove fanove, a oglasio se i Rakitić. 

"Idemo, Baldo", napisao je. Obožavatelji su komentirali kako su Marin i njegov sin neodoljivi i preslatki. "Ponosan tata", "Kako slatko", "Predivni", istaknuli su. Našalili su se i kako je Baldo, koji se rodio krajem ovog siječnja, odabrao pravi klub i da nije ni svjestan kakvih će se priča naslušati kad bude veliki. 

Čilić je dobio sina s Kristinom Milković (31) s kojom se oženio u travnju 2018. u crkvi svetog Nikole u Cavtatu nakon osam godina veze. Svadbeno slavlje imali su u tvrđavi Revelin.

Šuškalo se da su prekinuli, a onda su se pojavili zajedno i nisu se odvajali cijelu večer jedno od drugoga