ODUŠEVLJENI TENISAČ

Marin Čilić pohvalio se darom koji je njegov sinčić dobio od Ivana Rakitića: "Ovo je najbolji poklon"

Marin i Kristina Čilić (Foto: Instagram) Marin i Kristina Čilić (Foto: Instagram) instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marin i Kristina Čilić (Foto: Instagram) Marin Čilić (Foto: Instagram) Marin i Kristina Čilić (Foto: Dnevnik.hr) Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) +0 Marin Čilić (Foto: Instagram) Galerija

Marin Čilić otkrio je kako je nogometaš Ivan Rakitić poslao poklon za njegovog sinčića i oduševio je fanove fotografijom.

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić (31) pohvalio se na Instagramu darom koji je nogometaš Ivan Rakitić (31) poslao njegovom sinu Baldu. 

Pogledaj i ovo Ivan Rakitić i Raquel Mauri Emotivne riječi Supruga našeg Ivana Rakitića oglasila se nakon njegovog odlaska iz Seville, ovaj grad za njih je imao posebno značenje!

"Šuška se da Barcelona ima novog igrača. Hvala Ivane Rakitiću na najboljem poklonu", napisao je Čilić i otkrio kako je nogometaš poslao potpisanu majicu svog španjolskog kluba za njegovog sinčića. Slika na kojoj tenisač drži Balda s gornjim dijelom dresa oduševila je njegove fanove, a oglasio se i Rakitić. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rumor has it Barcelona has signed a new player. ⚽😉 Hvala @ivanrakitic na najboljem poklonu! 🤩🙌😃⠀ ⠀ ⠀ @fcbarcelona

A post shared by Marin Čilić (@marincilic) on

"Idemo, Baldo", napisao je. Obožavatelji su komentirali kako su Marin i njegov sin neodoljivi i preslatki. "Ponosan tata", "Kako slatko", "Predivni", istaknuli su. Našalili su se i kako je Baldo, koji se rodio krajem ovog siječnja, odabrao pravi klub i da nije ni svjestan kakvih će se priča naslušati kad bude veliki. 

Čilić je dobio sina s Kristinom Milković (31) s kojom se oženio u travnju 2018. u crkvi svetog Nikole u Cavtatu nakon osam godina veze. Svadbeno slavlje imali su u tvrđavi Revelin.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene