Marin Čilić i supruga Kristina u petak su postali roditelji sinčića, a sad je otkriveno i koje su mu ime odlučili dati.

Galerija


Tenisač Marin Čilić (31) u ponedjeljak se pohvalio fotografijom sinčića kojeg je njegova supruga Kristina Milković Čilić (31) rodila u petak.

"Službeno tim od troje. Hvala za sve dobre želje. Mama i maleni dječačić su super. Ovo desetljeće će izgleda biti jedno od najboljih", napisao je Čilić. Tenisač je primio brojne čestitke ispod slike na Instagramu, a iako nije otkrio ime sina, to su učinili iz teretane u Zagrebu kojoj Marin trenira.

"Naš Marin Čilić danas uz trening u XXL-u slavi i svoj najveći GRAND SLAM, rodio se Baldo Čilić. Neka je živ, zdrav i neka prati stope svoga oca!!" objavili su na Facebooku.

Inače, ime Baldo gotovo isključivo daje se na jugu Hrvatske i većina ljudi tog imena živi u Dubrovniku, Konavlima i Orebiću.

Prije rođenja prvog djeteta tenisač je rekao da proživljava prekrasno razdoblje i da mu je 2018. bila jedna od najljepših godina. Istaknuo je da je to zbog vjenčanja s Kristinom.

"Nadamo se da će sve biti dobro. Uživamo u ovim trenucima", istaknuo je Čilić.
Marin i Kristina vjenčali su se u travnju 2018. u crkvi svetog Nikole u Cavtatu nakon osam godina veze. Svadbeno slavlje imali su u tvrđavi Revelin.

 

Neobična haljina osigurala joj je da se nađe u centru pažnje i pokaže da nikad bolje nije izgledala