PRVO DIJETE

Dan nakon što je Marin Čilić objavio fotografiju sina, otkriveno i neobično ime koje su mu dali

Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marin i Kristina Čilić (Foto: Instagram) Marin Čilić (Foto: Instagram) Marin Čilić (Foto: Instagram) Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) +0 Marin i Kristina Čilić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Marin Čilić i supruga Kristina u petak su postali roditelji sinčića, a sad je otkriveno i koje su mu ime odlučili dati.

Tenisač Marin Čilić (31) u ponedjeljak se pohvalio fotografijom sinčića kojeg je njegova supruga Kristina Milković Čilić (31) rodila u petak.

"Službeno tim od troje. Hvala za sve dobre želje. Mama i maleni dječačić su super. Ovo desetljeće će izgleda biti jedno od najboljih", napisao je Čilić. Tenisač je primio brojne čestitke ispod slike na Instagramu, a iako nije otkrio ime sina, to su učinili iz teretane u Zagrebu kojoj Marin trenira.

"Naš Marin Čilić danas uz trening u XXL-u slavi i svoj najveći GRAND SLAM, rodio se Baldo Čilić. Neka je živ, zdrav i neka prati stope svoga oca!!" objavili su na Facebooku.

Inače, ime Baldo gotovo isključivo daje se na jugu Hrvatske i većina ljudi tog imena živi u Dubrovniku, Konavlima i Orebiću.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Officially a team of 3. 👨‍👩‍👦 Thanks for all the well wishes. Mama and baby boy are doing great. This decade is looking like it’s going to be the best one yet. 👶🏻😊

A post shared by Marin Čilić (@marincilic) on

Prije rođenja prvog djeteta tenisač je rekao da proživljava prekrasno razdoblje i da mu je 2018. bila jedna od najljepših godina. Istaknuo je da je to zbog vjenčanja s Kristinom.

"Nadamo se da će sve biti dobro. Uživamo u ovim trenucima", istaknuo je Čilić.
Marin i Kristina vjenčali su se u travnju 2018. u crkvi svetog Nikole u Cavtatu nakon osam godina veze. Svadbeno slavlje imali su u tvrđavi Revelin.

  1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk i Riccardo Tisci (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) +0 Irina Shayk (Foto: Profimedia) Celebrity Neobična haljina osigurala joj je da se nađe u centru pažnje i pokaže da nikad bolje nije izgledala

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene