Marin Čilić objavio je na Instagramu fotografiju novorođenog sina.

Galerija


Naš tenisač Marin Čilić, koji je nedavno postao ponosni otac malenog dječaka kojeg mu je rodila supruga Kristina Milković, na Instagramu je objavio preslatku fotografiju i raznježio srca svojih obožavatelja i prijatelja.

Vezani članci Svraka Opaka svraka napala dječaka, tata se smijao dok nije napala i njega Marin Čilić (Foto: Instagram) Presretni Marin Čilić otkrio spol prvog djeteta kojeg čeka s voljenom suprugom Kristinom

"Službeno smo tim od troje. Hvala svima na lijepim željama, mama i maleni dječak su sjajno. Čini se da će ovo desetljeće biti najbolje dosad", napisao je Marin uz fotografiju na kojoj se uz malenog dječaka nalazi i minijaturni teniski reket.


Kristina je rodila u Vinogradskoj bolnici u Zagrebu, a još uvijek nije poznato koje su ime sinu odlučili dati.

Marin je sretnu vijest o dolasku novog člana obitelji podijelio početkom listopada prošle godine na društvenim mrežama i sve razveselio.

Par koji ne dijeli često privatnost i zajedničke trenutke s javnošću vjenčao se 2018. godine na Cavtatu nakon gotovo 11 godina veze, a upoznali su se u Dubrovniku na Davis Cupu.

"Upoznali smo se na Davis Cupu 2008., gdje je ona pomagala u organizaciji. Ostali smo u kontaktu, a sve se zahuktalo 2009. kad smo postali bliskiji. Ona je samostalna, snažna i odgovorna žena, završila je dva fakulteta, a sada ima svoju konzultantsku tvrtku. Pametna je i inteligentna, uvijek mi daje dobre savjete koje ja, doduše, rijetko slušam", otkrio je tenisač, koji inače ne govori o svojoj intimi.

Brad Pitt javno ismijao Meghan i Harryja, pogledajte kako su reagirali Kate i William, koji su sve slušali iz publike