Preslatko!

Marin Čilić objavio prvu fotografiju sina s detaljem koji topi srca: "Službeno smo tim od troje"

Marin Čilić (Foto: Instagram) Marin Čilić (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Čilić (Foto: Instagram) Marin i Kristina Čilić (Foto: Dnevnik.hr) Marin Čilić (Foto: Instagram) Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) +0 Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Galerija

Marin Čilić objavio je na Instagramu fotografiju novorođenog sina.

Naš tenisač Marin Čilić, koji je nedavno postao ponosni otac malenog dječaka kojeg mu je rodila supruga Kristina Milković, na Instagramu je objavio preslatku fotografiju i raznježio srca svojih obožavatelja i prijatelja.

Pogledaj i ovo Marin Čilić - 5 Zaigrali su se Marin Čilić u pauzi od važnog događanja našao je vremena za sinčića, a prizori koje su zabilježili fotografi sve su raznježili!

"Službeno smo tim od troje. Hvala svima na lijepim željama, mama i maleni dječak su sjajno. Čini se da će ovo desetljeće biti najbolje dosad", napisao je Marin uz fotografiju na kojoj se uz malenog dječaka nalazi i minijaturni teniski reket.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marin Čilić (@marincilic) on


Kristina je rodila u Vinogradskoj bolnici u Zagrebu, a još uvijek nije poznato koje su ime sinu odlučili dati.

Marin je sretnu vijest o dolasku novog člana obitelji podijelio početkom listopada prošle godine na društvenim mrežama i sve razveselio.

Par koji ne dijeli često privatnost i zajedničke trenutke s javnošću vjenčao se 2018. godine na Cavtatu nakon gotovo 11 godina veze, a upoznali su se u Dubrovniku na Davis Cupu.

"Upoznali smo se na Davis Cupu 2008., gdje je ona pomagala u organizaciji. Ostali smo u kontaktu, a sve se zahuktalo 2009. kad smo postali bliskiji. Ona je samostalna, snažna i odgovorna žena, završila je dva fakulteta, a sada ima svoju konzultantsku tvrtku. Pametna je i inteligentna, uvijek mi daje dobre savjete koje ja, doduše, rijetko slušam", otkrio je tenisač, koji inače ne govori o svojoj intimi.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene