mala zvijezda instagrama

Svi se tope zbog preslatke fotke kćerkice legendarnog Čombe, mama i tata ne kriju koliko su zaljubljeni u nju

Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Galerija

Miraj Grbić i Marija Omaljev Grbić u listopadu prošle godine dobili su kćerkicu Billie, koja je već postala zvijezda njihovih Instagrama.

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić, koji je najpoznatiji po ulozi Čombe u seriji "Lud, zbunjen, normalan", i njegova supruga Marija Omaljev Grbić ne kriju koliko su sretni što su postali roditelji.

Pogledaj i ovo Miraj Grbić - 2 "Pile drago" Omiljeni Čombe rastopio je sve druženjem s preslatkom kćeri Billie, ali čini se da mu treba i mala pomoć

Krajem listopada prošle godine dobili su kćerkicu Billie, koja je u kratkom roku postala prava zvijezda njihovih Instagrama.

Ponosni mama i tata bilježe svaki važni događaj u životu svoje mezimice i rastapaju pratitelje njezinim preslatkim fotografijama, poput ove koju je sada u svojim pričama na Instagramu podijelila Marija.

Na fotki koju možete pogledati u našoj galeriji malena Billie nosi cvjetni kompletić i ružičastu kapu s velikom ružom i čini se da roditelji već od malih nogu brinu da ima stila.

Inače, Miraj i Marija u braku su od 2008. godine, a vjenčali su se nakon tri godine veze. Glumac je u znak ljubavi prema supruzi tetovirao njezino ime iznad srca. Billie je njihovo prvo dijete, a rođena je u bolnici Cedars-Sinai u Los Angelesu, u kojem par živi od 2013. godine.

Miraj posljednjih godina gradi karijeru u Hollyoodu i dosad je već ostvario nekoliko manjih uloga u američkim serijama i filmskim ostvarenjima, a najzamjetnija je bila u blockbusteru "Nemoguća misija: Protokol duh". Možemo ga gledati i u najnovijem, devetom nastavku franšize "Brzi i žestoki", u kojem glumi Rusa.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Hendricks i Geoffrey Arend (Foto: AFP) Christina Hendricks (Foto: Instagram) Christina Hendricks (Foto: AFP) Christina Hendricks (Foto: AFP) +17 Christina Hendricks (Foto: AFP) Celebrity Vlasnica najbujnijeg dekoltea počastila rijetkom fotkom u donjem rublju, inače ne objavljuje ovakve prizore!!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Pogledajte kako izgleda mama Nives Celzijus, rijetko je pokazuje, a sada je iznenadila zajedničkim fotkama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene