tatina princeza

Legendarni Čombe pokazao kako uživa s kćerkicom i sve rastopio preslatkim prizorom: "Kako je tajo zaljubljen!"

Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Galerija

Miraj Grbić na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj u naručju drži kćerkicu Billie, koju je prije dva mjeseca dobio sa suprugom Marijom Omaljev Grbić.

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić, koji je najpoznatiji kao Čombe iz serije "Lud, zbunjen, normalan", uživa u očinstvu.

Pogledaj i ovo Jasna Žalica - 3 bile su četiri Sjećate se svih kućnih pomoćnica obitelji Fazlinović? Evo gdje su danas i kako izgledaju!

Sa suprugom Marijom Omaljev Grbić, koja je također glumica, prije dva mjeseca dobio je kćer Billie, a sada je objavio preslatku fotografiju s njom.

"Ti si smiješna mala beba", napisao je uz fotku na kojoj pozira nasmijan s kćerkicom u naručju, a prizor je sve rastopio.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miraj Grbic (@mirajgrbic)

"Ljubav do neba i nazad", "Prekrasna fotografija", "Tatina princeza", dio je brojnih komentara koje je dobio, a reagirali su i neki njegovi kolege.

"Kako je tajo zaljubljen", komentirala je Nataša Janjić, dok mu je Tarik Filipović zalijepio dva srca.

Inače, Miraj se sa suprugom Marijom 2013. godine preselio iz Sarajeva u Los Angeles i posljednjih godina gradi karijeru u Hollyoodu.

Dosad je već ostvario nekoliko manjih uloga u američkim serijama i holivudskim ostvarenjima, a najzamjetnija je bila u filmu "Nemoguća misija: Protokol duh". Možemo ga gledati i u najnovijem, devetom nastavku franšize "Brzi i žestoki", u kojem glumi Rusa.

Marija i Miraj u braku su od 2008. godine, a vjenčali su se nakon tri godine veze. Glumac je u znak ljubavi prema supruzi tetovirao njezino ime iznad srca. Billie je njihovo prvo dijete, a Marija je kćer rodila sredinom listopada u u losanđeleskoj bolnici Cedars-Sinai.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Bagarić Martina Tomčić, Mark Bagarić Mark Bagarić - 1 Mark Bagarić - 2 +21 Mark Bagarić - 4 Celebrity Drastična promjena: Kako nekoliko mjeseci kasnije izgleda dečko zbog kojeg je Martina Tomčić izjavila da se zaljubila?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene