Vidite li sličnost?

Čombina supruga rastopila pratitelje preslatkom fotkom njihove kćerkice, neki su odmah primijetili da sliči tati

Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Galerija

Maria Omaljev Grbić na Instagramu je objavila preslatku fotografiju kćerkice Billie, koju je prije dva mjeseca dobila s Mirajem Grbićem.

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić (44), koji je najpoznatiji kao Čombe iz serije "Lud, zbunjen, normalan", i njegova supruga Marija Omaljev Grbić (38) prije dva mjeseca postali su roditelji kćerkice, koju su nazvali Billie.

Pogledaj i ovo Miraj Grbić - 2 "Pile drago" Omiljeni Čombe rastopio je sve druženjem s preslatkom kćeri Billie, ali čini se da mu treba i mala pomoć

Marija je sada na Instagramu podijelila jednu njezinu preslatku fotografiju kojom je rastopila pratitelje, a mnogi se nisu mogli odlučiti sliči li djevojčica više mami ili tati.

"Baby Billie", napisala je u opisu fotografije na kojoj malena Billie gleda ravno u kameru i koju možete pogledati ovdje.

"Kako je samo preslatka", "Slatkiš medeni", "Ista mama", "Slika i prilika oca", nizali su se komentari uz brojna srca i hrpu lajkova.

Podsjetimo, Marija je kćer rodila 15. listopada u losanđeleskoj bolnici Cedars-Sinai, a sretnu vijest da su postali roditelji na Instagramu je podijelio Miraj.

Par je vijest o trudnoći obznanio na društvenim mrežama početkom svibnja predivnom zajedničkom fotografijom s plaže u Malibuu, gdje žive od 2003. godine, a tada su otkrili i spol bebe.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miraj Grbic (@mirajgrbic)

Marija i Miraj u braku su od 2008. godine i ovo im je prvo dijete. Vjenčali su se nakon tri godine veze, a glumac je u znak ljubavi prema supruzi tetovirao njezino ime iznad srca.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Kutlić - 1 Marko Kutlić - 3 Marko Kutlić Marko Kutlić - 2 +13 Marko Kutlić inMagazin Marko Kutlić otvoreno progovorio o ovisnosti s kojom se već dugo bori: ''Odlučio sam da se želim izliječiti od te bolesti''

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 +0 Danijela Martinović Celebrity Opasan prorez i nikad dublji dekolte: Danijelu Martinović dugo nismo vidjeli u izazovnijem izdanju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene