Najsretnije vijesti

Nakon što se u svibnju udala u strogoj tajnosti, domaća glumica čeka prvo dijete s političarem

Marija Borić (Foto: Instagram) Marija Borić (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Borić (Foto: Instagram) Marija Borić (Foto: Vedran Peteh i Ognjen Karabegović) Marija Borić (Foto: Instagram) Lana Gojak i Sandra Perković (Foto: Instagram) Ana Maras Hamander i Sandra Perković (Foto: Instagram) +0 Ana Maras Hamander, Sandra Perković i Davor Grgin (Foto: Instagram) Galerija

Marija Borić sa suprugom Branimirom Jerneićem čeka prvo dijete, a sinčić stiže na proljeće.

Domaća glumica krajem svibnja udala se u potpunoj tajnosti.

Pogledaj i ovo Nataša Janjić (Foto: Instagram) Uskoro stiže sinčić Fatalna ljubav: Nataša Janjić objavila prvu fotografiju s tajnog vjenčanja

Marija Borić tada je sudbonosno "da" izgovorila dugogodišnjem partneru Branimiru Jerneiću, HDZ-ovcu i savjetniku ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Olega Butkovića.

Podsjetimo, Marija se udala na jednom bajkovitom imanju u blizini Zagreba i to u nedjelju, a dan prije nego je sama potvrdila sretne vijesti fotografijom na Instagramu, istu društvenu mrežu preplavile su fotografije uzvanika koji su slavili ljubav, no nisu otkrivali tko su mladenci.

Među njima su bili atletičarka Sandra Perković, glumice Ana Maras Harmander i Lana Gojak, PR stručnjak Davor Grgin i brojni drugi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Jerneić (@maraboop) on

"Bila je to savršena nedjelja", kratko je napisala glumica pored fotografije na kojoj mladenci veselo poziraju u plesnoj pozi s velikim osmijesima na licima. A glumica je sada potvrdila kako sa suprugom očekuje prvo dijete.

Paru na proljeće stiže sinčić, a Mariji je upravo prošla prvo tromjesečje.

"Super se osjećam, uživam u svom “drugom stanju” i sretna sam jer nemam nikakvih tegoba. Možda su za to zaslužni i geni: moja mama Nada rekla mi je da su sve tri njezine trudnoće prošle bez problema, a i moja starija sestra Kata, koja je rodila dvije djevojčice, također nije imala nikakvih komplikacija. Nadam se da će tako biti i sa mnom. Zaobišle su me jutarnje mučnine, nemam nekih posebnih želja što se tiče hrane, a da mi trbuh ne raste i ne bole me grudi, ne bih niti osjećala da sam trudna", otkrila je za Gloriju.

Čestitamo! 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Isabella Grdić (Foto: Instagram) Ivana Isabella Grdić (Foto: Instagram) Ivana Isabella Grdić (Foto: Instagram) Ivana Isabella Grdić (Foto: Instagram) +5 Ivana Isabella Grdić (Foto: Instagram) Celebrity Upoznajte seksi "curu od skandala" koja se bacila u borbu za osvajanje srca zgodnog Zadranina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene