Marija Borić sa suprugom Branimirom Jerneićem čeka prvo dijete, a sinčić stiže na proljeće.

Galerija


Domaća glumica krajem svibnja udala se u potpunoj tajnosti.

Vezani članci Andrej Plenković Plenković uzvratio Milanoviću: "Njegovo ponašanje je bizarno, ima neki problem. Relativizira napad na Banske dvore i već je polako patetičan" Kolinda Grabar-Kitarović Pojavile se stare fotografije Kolinde Grabar-Kitarović: Ovako je izgledala prije 15 godina

Marija Borić tada je sudbonosno "da" izgovorila dugogodišnjem partneru Branimiru Jerneiću, HDZ-ovcu i savjetniku ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Olega Butkovića.

Podsjetimo, Marija se udala na jednom bajkovitom imanju u blizini Zagreba i to u nedjelju, a dan prije nego je sama potvrdila sretne vijesti fotografijom na Instagramu, istu društvenu mrežu preplavile su fotografije uzvanika koji su slavili ljubav, no nisu otkrivali tko su mladenci.

Među njima su bili atletičarka Sandra Perković, glumice Ana Maras Harmander i Lana Gojak, PR stručnjak Davor Grgin i brojni drugi.

"Bila je to savršena nedjelja", kratko je napisala glumica pored fotografije na kojoj mladenci veselo poziraju u plesnoj pozi s velikim osmijesima na licima. A glumica je sada potvrdila kako sa suprugom očekuje prvo dijete.

Paru na proljeće stiže sinčić, a Mariji je upravo prošla prvo tromjesečje.

"Super se osjećam, uživam u svom “drugom stanju” i sretna sam jer nemam nikakvih tegoba. Možda su za to zaslužni i geni: moja mama Nada rekla mi je da su sve tri njezine trudnoće prošle bez problema, a i moja starija sestra Kata, koja je rodila dvije djevojčice, također nije imala nikakvih komplikacija. Nadam se da će tako biti i sa mnom. Zaobišle su me jutarnje mučnine, nemam nekih posebnih želja što se tiče hrane, a da mi trbuh ne raste i ne bole me grudi, ne bih niti osjećala da sam trudna", otkrila je za Gloriju.

Čestitamo! 

Upoznajte seksi "curu od skandala" koja se bacila u borbu za osvajanje srca zgodnog Zadranina