Glumica Marija Borić udala se za Branimira Jerneića, HDZ-ovca i savjetnika ministra Olega Butkovića.

Galerija


Marija Borić domaća je glumica poznata po ulogama u hrvatskim sapunicama i rolama u Glumačkoj družini Histrioni. Mlada glumica, rodom iz Stubičkih Toplica, ovog vikenda udala se za muškarca svog života - Branimira Jerneića, HDZ-ovca i savjetnika ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Olega Butkovića.

Vezani članci Andrej Plenković Plenković o koronakrizi: "Situacija je pod kontrolom, nastojat ćemo izbjeći zatvaranje" Ekonomsko-birotehnička škola u Splitu HDZ o učiteljici koja je pozirala s pištoljem u ruci: "To je zabrinjavajuće i tužno"

Ovaj misteriozni zaljubljenik u politiku već je 1995. stupio u HDZ, a od 2004. do 2008. godine bio je pomoćnik ministra Božidara Kalmete. Osim politike, Jerneić se očito jednako dobro snalazi i u javnom i u privatnom sektoru pa je tako prvo bio predsjednik uprave HŽ infrastrukture, a potom je osnovao i vlastitu firmu EKO Dom d.o.o.

O privatnom vjenčanju ovih golupčića javnost ne bi znala ništa jer povučenom paru paparazzi ne stoje pred kućom, ali zato su tu dobri prijatelji koji su cijelu stvar vrhunski reklamirali na društvenim mrežama. 

Prvo je glumica Lana Gojak objavila fotografiju Marije Borić u vjenčanici, zajedno s djeverušama i uzvanicima, a onda su drugi sudionici vjenčanja objavili i svoje fotografije. Lista slavnih uzvanika uključivala je Sandru Perković i voditeljica Ana Radišić. 

Jerneić i Borić cijelo su vrijeme uspješno skrivali svoju vezu, pa njihovih zajedničkih fotografija nema na njihovim profilima na društvenim mrežama. Ipak, na profilu Sandre Perković možete pronaći fotografiju zajedničke večere na kojoj sjede upravo Borić i Jerneić, a cijela fotka opisana je tagom #zagorskaekipa. 

Princ iz pakla, a ne bajke: William je Kate prije braka tretirao kao sluškinju