Iako Marija Borić skriva privatni život kao zmija noge, znalo se da je u dugogodišnjoj vezi s Branimirom Jerneićem.

Galerija


Prošlog vikenda Instagrame brojnih domaćih zvijezda preplavile su fotografije s misterioznog vjenčanja.

Vezani članci Marija Borić (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) Prvi službeni izlazak glumice nakon potvrde da čeka dijete s HDZ-ovcem Branimirom Jerneićem Branimir Jerneić (Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL) Kad se sljube politika i gluma: Tko je misteriozni HDZ-ovac iz Zaboka koji se oženio zvijezdom sapunica?

Tu mislimo, među ostalim, na glumice Anu Maras Harmander i Lanu Gojak, atletičarku Sandru Perković, PR stručnjaka Davora Grgina i brojne druge koji su se odlično zabavili na vjenčanju. Naknadno je otkriveno da se radilo o vjenčanju glumice Marije Borić.

Iako Marija skriva privatni život kao zmija noge, znalo se da je u dugogodišnjoj vezi s Branimirom Jerneićem, HDZ-ovcem i savjetnikom ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Olega Butkovića.

Jerneić je 1995. stupio u HDZ, a od 2004. do 2008. godine bio je pomoćnik ministra Božidara Kalmete. Osim politike, Jerneić je bio i predsjednik uprave HŽ infrastrukture, a potom je osnovao i vlastitu firmu EKO Dom d.o.o.

Prvo je glumica Lana Gojak objavila fotografiju Marije Borić u vjenčanici, zajedno s djeverušama i uzvanicima, no ona je brzo nestala s društvenih mreža.

Ipak, Marija je sada sama na svom Instagram profilu podijelila fotografiju s najsretnijeg dana u svom životu na kojoj mladenci veselo poziraju u plesnoj pozi s velikim osmijesima na licima.

"Bila je to savršena nedjelja", kratko je napisala glumica kojoj su profil preplavili brojni čestitari. Za sve ostale detalje javnost je i dalje zakinuta.

Čestitamo!

Poslije preljubničke afere o kojoj su svi pričali, jedan od najljepših slavnih parova opet pred prekidom?