Savršena nedjelja

Otkrivaju se novi detalji tajnovitog domaćeg vjenčanja: Mladenka podijelila prvu fotografiju

Marija i Branimir Jerneić (Foto: Instagram) Marija i Branimir Jerneić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Marija i Branimir Jerneić (Foto: Instagram) Lana Gojak i Sandra Perković (Foto: Instagram) Ana Maras Hamander i Sandra Perković (Foto: Instagram) +0 Marija Borić (FOTO: Bojan Zibar) Galerija

Iako Marija Borić skriva privatni život kao zmija noge, znalo se da je u dugogodišnjoj vezi s Branimirom Jerneićem.

Prošlog vikenda Instagrame brojnih domaćih zvijezda preplavile su fotografije s misterioznog vjenčanja.

Pogledaj i ovo Marija i Branimir Jerneić (Foto: Instagram) Nasmijana trudnica Prvi službeni izlazak glumice nakon potvrde da čeka dijete s HDZ-ovcem Branimirom Jerneićem

Tu mislimo, među ostalim, na glumice Anu Maras Harmander i Lanu Gojak, atletičarku Sandru Perković, PR stručnjaka Davora Grgina i brojne druge koji su se odlično zabavili na vjenčanju. Naknadno je otkriveno da se radilo o vjenčanju glumice Marije Borić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Jerneić (@maraboop) on

Iako Marija skriva privatni život kao zmija noge, znalo se da je u dugogodišnjoj vezi s Branimirom Jerneićem, HDZ-ovcem i savjetnikom ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Olega Butkovića.

Jerneić je 1995. stupio u HDZ, a od 2004. do 2008. godine bio je pomoćnik ministra Božidara Kalmete. Osim politike, Jerneić je bio i predsjednik uprave HŽ infrastrukture, a potom je osnovao i vlastitu firmu EKO Dom d.o.o.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D@VOR GRGIN (@davorgrgin) on

Prvo je glumica Lana Gojak objavila fotografiju Marije Borić u vjenčanici, zajedno s djeverušama i uzvanicima, no ona je brzo nestala s društvenih mreža.

Ipak, Marija je sada sama na svom Instagram profilu podijelila fotografiju s najsretnijeg dana u svom životu na kojoj mladenci veselo poziraju u plesnoj pozi s velikim osmijesima na licima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Gojak (@lana_gojak) on

"Bila je to savršena nedjelja", kratko je napisala glumica kojoj su profil preplavili brojni čestitari. Za sve ostale detalje javnost je i dalje zakinuta.

Čestitamo!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Getty Images) Irina Shayk (Foto: Getty Images) +3 Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Celebrity Poslije preljubničke afere o kojoj su svi pričali, jedan od najljepših slavnih parova opet pred prekidom?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene