Margot Robbie snimljena je na setu novog filma s kratkom crnom perikom s kojom ne nalikuje na sebe.

Galerija


Glumica Margot Robbie (30) slovi za jednu od najljepših žena na svijetu, a jedan od njezinih najvećih atributa svakako je dugačka plava kosa, no sada je napravila drastičnu promjenu izgleda.

Vezani članci Margot Robbie i Brad Pitt Jedna od najljepših glumica ponovno uz miljenika žena, u zadnji čas zamijenila svoju veliku konkurenciju Margot Robbie Holivudsku miljenicu mnogi nisu prepoznali u ovakvom izdanju, seksi je čak i kada se maskira

Australska ljepotica snimljena je na setu svojeg novog filma s kratkom crnom kosom i na fotkama je gotovo neprepoznatljiva, no na sreću ne radi se o trajnoj promjeni jer, kako pišu strani mediji, Margot nosi periku.

Glumica na fotografijama koje su snimljene u kalifornijskoj Pasadeni izgleda jako dobro raspoloženo, a još nije poznat naziv filma koji snima.

Zna se da je redatelj David O. Russell, koji je na fotografijama pored nje, a neki od njegovih najpoznatijih filmova su "U dobru i zlu" i "Američka prevara", za koje je nominiran za Oscara, te crna komedija "Ja volim Huckabees".

Poznato je i da će u njegovu novom filmu uz Margot glumiti i brojne druge holivudske face poput Roberta De Nira, Chrisa Rocka, Zoe Saldane, Ramija Maleka, Mikea Myersa i Anye Taylor-Joy.

Robbie je ostvarila ulogu i u iščekivanom holivudskom spektaklu "Babylon" redatelja Damiena Chazellea, u kojem ponovno glumi uz Brada Pitta, s kojim je surađivala i u Oscarom nagrađenom Tarantinovu filmu "Bilo jednom… u Hollywoodu".

Zbog ove fotke Nives stižu upiti je li joj plan srušiti internet, a jedno je sigurno - nadmašila je samu sebe

Miljenik žena postao proćelav i dobio sijede, svaka čast onom tko ga prepozna u ovom izdanju!