Ups!

Zgodna glumica zamijenila princa Harryja za popularnog pjevača: "Jako se uvrijedio"

Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Getty Images) +0 Margot Robbie (Foto: AFP) Galerija

Margot Robbie u emisiji "The Tonight Show with Jimmy Fallon" prepričala je neugodan susret s princem Harryjem kada ga je zamijenila s Edom Sheeranom.

Australska ljepotica Margot Robbie u prošlosti je imala jedan poprilično neugodan trenutak s princem Harryjem kojeg se prisjetila tijekom gostovanja u emisiji "The Tonight Show with Jimmy Fallon".

Pogledaj i ovo Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton izjava na koju se čekalo Meghan i Harry poslali su javnu poruku podrške Kate Middleton koja boluje od raka, a svijet zanima i još jedna poprilično bitna informacija

Sve se odvilo na kućnom tulumu manekenke Suki Waterhouse na koji su oboje bili pozvani i gdje su se upoznali, a glumica je nakon nekoliko minuta ćaskanja s princem shvatila da on nije osoba za koju je mislila da jest.

"Kad sam ga ugledala s naočalama na licu, pomislila sam: 'O Bože, nisam znala da je Ed Sheeran na tulumu'. Harry se jako uvrijedio", ispričala je Robbie, koja je princa zamijenila za popularnog pjevača.

Harry je i nedavno prošao kroz sličnu situaciju kada ga je dječak u trgovini jelki zamijenio za prodavača, no tada je imao potpuno drugačiju reakciju.

A i s Margot je, očito, izgladio odnose i glumica je u nedavnom intervjuu za časopis New! otkrila kako bi htjela Harryja i Meghan Markle pozvati na večeru.

"Kad god sam srela Harryja na nekom londonskom tulumu, bio jako zabavan i htjela bih se družiti s njim i Meghan", rekla je Margot te je kraljevskom paru i savjetovala kako da se lakše prilagode životu u Los Angelesu nakon selidbe iz Velike Britanije.

"Najvažnije je biti strpljiv. Ja sam dvaput mijenjala države prebivališta i znam da to nije lako, no s vremenom i nova mjesta postaju dom, a LA može mnogo toga ponuditi", kazala je glumica u intervjuu u kojem je potvrdila i da još nije imala priliku upoznati se s Meghan.

Margot, koja je rodom iz Australije, na početku karijere odselila se u London, gdje je živjela sa šestero cimera. Tamo je 2014. godine i upoznala redatelja Toma Ackerleya, za kojeg se udala 2016. godine. Par se iz Londona zbog posla preselio u SAD i trenutačno također žive u Los Angelesu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene