Sjajni su

Jedna od najljepših glumica ponovno uz miljenika žena, u zadnji čas zamijenila svoju veliku konkurenciju

Brad Pitt, Margot Robbie, Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) Brad Pitt, Margot Robbie, Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt, Margot Robbie, Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) Brad Pitt, Leonardo DiCaprio i Margot Robbie (Foto: AFP) Brad Pitt, Leonardo DiCaprio i Margot Robbie (Foto: AFP) Margot Robbie i Sarie Kessler (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Getty Images) +0 Margot Robbie (Foto: Getty Images) Galerija

Nakon "Bilo jednom… u Hollywoodu" Margot Robbie ponovno glumi s Bradom Pittom u nadolazećem filmu "Babylon", u kojem je zamijenila Emmu Stone.

Glumci Margot Robbie (30) i Brad Pitt (56) ponovno će se pojaviti zajedno na filmskom platnu.

Pogledaj i ovo Brad Pitt, Margot Robbie, Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) Omiljeni duo Redatelj koji je bio čest gost Hugha Hefnera u Playboyevoj vili scenarij za hit-film pisao je pet godina

Nakon što su skupa glumili u Tarantinovu filmu "Bilo jednom… u Hollywoodu", ujedinit će se u nadolazećem ostvarenju redatelja Damiena Chazellea "Babylon".

Iako nije bila redateljev prvi izbor za glavnu ulogu, Margot će uletjeti umjesto jedne od svojih najvećih konkurentica, glumice Emme Stone (32). Obje su trenutačno jako tražene u Hollywoodu, što zbog izgleda, što zbog talenta za koji su nagrađene Oscarima.

Emma je od uloge navodno morala odustati zbog konflikta u rasporedu koji je nastao nakon što je promijenjen datum početka snimanja filma zbog pandemije koronavirusa, prenosi Daily Mail.

Redatelj Damien Chazelle sa Stone je već surađivao na filmu "La La Land", koji je nagrađen s čak pet Oscara, uključujući i onaj za najbolju žensku ulogu, dok s Margot još nije imao priliku raditi.

I dok je sama radnja filma još uvijek nepoznata, poznato je da se radi o drami smještenoj u dvadesete i tridesete godine prošlog stoljeća, za vrijeme velikih promjena u filmskoj industriji.

Film bi trebao izaći na Božić 2021. godine.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan - 1 Maja Šuput, Frano Ridjan Maja Šuput - 3 +0 Frano Ridjan Celebrity Ridjan objavio fotografiju iz kreveta s Majom pa se morao braniti: "To je kuk, ponavljamo to je kuk!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene