Nakon "Bilo jednom… u Hollywoodu" Margot Robbie ponovno glumi s Bradom Pittom u nadolazećem filmu "Babylon", u kojem je zamijenila Emmu Stone.

Galerija


Glumci Margot Robbie (30) i Brad Pitt (56) ponovno će se pojaviti zajedno na filmskom platnu.

Vezani članci Zoe Bell (Foto: AFP) Na glamuroznoj premijeri manje poznata zvijezda slavnijim kolegicama otela dobar dio medijskog kolača Brad Pitt i Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) Jednu od najljepših glumica zasjenila dva frajera: Jednom su 44 godine, drugom 55, ali i dalje su pravi komadi!

Nakon što su skupa glumili u Tarantinovu filmu "Bilo jednom… u Hollywoodu", ujedinit će se u nadolazećem ostvarenju redatelja Damiena Chazellea "Babylon".

Iako nije bila redateljev prvi izbor za glavnu ulogu, Margot će uletjeti umjesto jedne od svojih najvećih konkurentica, glumice Emme Stone (32). Obje su trenutačno jako tražene u Hollywoodu, što zbog izgleda, što zbog talenta za koji su nagrađene Oscarima.

Emma je od uloge navodno morala odustati zbog konflikta u rasporedu koji je nastao nakon što je promijenjen datum početka snimanja filma zbog pandemije koronavirusa, prenosi Daily Mail.

Redatelj Damien Chazelle sa Stone je već surađivao na filmu "La La Land", koji je nagrađen s čak pet Oscara, uključujući i onaj za najbolju žensku ulogu, dok s Margot još nije imao priliku raditi.

I dok je sama radnja filma još uvijek nepoznata, poznato je da se radi o drami smještenoj u dvadesete i tridesete godine prošlog stoljeća, za vrijeme velikih promjena u filmskoj industriji.

Film bi trebao izaći na Božić 2021. godine.

Ridjan objavio fotografiju iz kreveta s Majom pa se morao braniti: "To je kuk, ponavljamo to je kuk!"