Radi se o manekenki Nini Agdal koja je javnosti poznata i kao bivša djevojka Leonarda DiCaprija.

Galerija


26-godišnja manekenka poznata je po svojoj iskrenosti.

Vezani članci Leonardo DiCaprio ''Titanic'' je označio prekretnicu u njegovom životu i osigurao mu svjetsku slavu, ali počeci nisu bili laki, predlagali su mu baš svašta Nina Agdal Zbog bizarnog razloga bila je ismijavana i gubila poslove, a proslavila ju je veza sa 17 godina starijim glumcem

Radi se o danskoj manekenki Nini Agdal koja je javnosti poznata i kao bivša djevojka glumca Leonarda DiCaprija.

Zgodna manekenka vrlo je zaposlena, a neko je vrijeme punila novinske stupce iskrenom ispoviješću da je gubila modne poslove, jer nije bila tipična mršavica, već žena s oblinama. Progovorila je i o činjenici da su joj neki časopisi fotošopirali obline te se izrugivali činjenici da je "normalne" i zdrave" težine, no jasno je poručila kako se osjeća sjajno u svojoj koži te kako se neće mijenjati.

Nakon Leonarda kojeg nije uspjela smiriti, Nina je ljubavnu sreću pronašla sa sinom poznate manekenke Christie Brinkley, Jackom Bronkleyjem-Cookom s kojim ljubuje posljednjih 18 mjeseci.

Par često objavljuje neodoljive fotografije na društvenim mrežama na kojima je jasno koliko uživaju u ljubavi i lagodnom životu, a čini se kako je Nina osvojila i njegovu slavnu mamu s kojom se često druži, ali i tulumari.

A na jednoj od posljednjih fotografija koju je objavila na Instagramu, Nina je s obožavateljima podijelila što je obukla za romantični spoj s dečkom. "Sinoć sam bila na spoju s Jackom i pokušala izgledati seksi. Jutros sam se probudila ponovno kao ja, mamurna i s maskom na licu. Dobar je osjećaj biti u vezi u kojoj se osjećaš ugodno", poručila je Nina, a zatim joj je jedan obožavatelj komentirao fotografiju: "Budi iskrena. Da on nema novaca, nikad ne bi bila s njim."

"Vjerojatno ne bih", kratko je poručila Nina te damski završila raspravu. Realno, i ona zarađuje svoj novac i nije da nema, pa cura očito zna što želi od muškarca, odnosno ne želi.

Zanosna Dankinja tri godine mlađeg glumca upoznala je dva mjeseca nakon posljednjeg prekida s Leonardom DiCaprijem, u svibnju 2017. godine u New Yorku i od tada ne skrivaju koliko se vole. Jacka je sin Richarda Taubmana, trećeg supruga lijepe Christie, no posvojio ga je njezin četvrti suprug Peter Cook kad su mu bile 4 godine.

Za razliku od svojih sestara Alexe i Sailor, Jack ne voli biti u centru pozornosti, što je potvrdila i njegova slavna mama. "On ima svojih stvari kojima se bavi i nikada nije htio biti u centru pozornosti. Ne voli se čak niti fotografirati, a moji mi sljedbenici stalno govore kako je zgodan. Sramežljiv je", jednom je prilikom otkrila. 

Ovakvu je pamtimo s početka karijere kad je osvajala u hit filmu, a danas ju je teško prepoznati

Milanka Opačić progovorila o svojoj najvećoj ljubavi: "Dogodila se svojevrsna kemija"

Jelena Karleuša na svoj je način odgovorila na glasine da je njezin suprug zatražio razvod