Bez dlake na jeziku

Slavna ljepotica javno priznala: "Vjerojatno ne bih bila s dečkom da nema novaca"

Nina Agdal i Jack Brinkley (Foto: Instagram) Nina Agdal i Jack Brinkley (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Agdal i Jack Brinkley (Foto: Instagram) Nina Agdal (Foto: Profimedia) Nina Agdal i Jack Brinkley (Foto: Instagram) Nina Agdal i Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Nina Agdal (Foto: Instagram) Nina Agdal (Foto: Instagram) Nina Agdal (Foto: Instagram) Nina Agdal (Foto: Instagram) +0 Nina Agdal (Foto: Instagram) Galerija

Radi se o manekenki Nini Agdal koja je javnosti poznata i kao bivša djevojka Leonarda DiCaprija.

26-godišnja manekenka poznata je po svojoj iskrenosti.

Pogledaj i ovo Nina Agdal Dugo se šuškalo Kralja filma zamijenila kraljem YouTubea: Lijepa manekenka poljupcima potvrdila vezu s kontroverznim YouTuberom!

Radi se o danskoj manekenki Nini Agdal koja je javnosti poznata i kao bivša djevojka glumca Leonarda DiCaprija.

Zgodna manekenka vrlo je zaposlena, a neko je vrijeme punila novinske stupce iskrenom ispoviješću da je gubila modne poslove, jer nije bila tipična mršavica, već žena s oblinama. Progovorila je i o činjenici da su joj neki časopisi fotošopirali obline te se izrugivali činjenici da je "normalne" i zdrave" težine, no jasno je poručila kako se osjeća sjajno u svojoj koži te kako se neće mijenjati.

Nakon Leonarda kojeg nije uspjela smiriti, Nina je ljubavnu sreću pronašla sa sinom poznate manekenke Christie Brinkley, Jackom Bronkleyjem-Cookom s kojim ljubuje posljednjih 18 mjeseci.

Par često objavljuje neodoljive fotografije na društvenim mrežama na kojima je jasno koliko uživaju u ljubavi i lagodnom životu, a čini se kako je Nina osvojila i njegovu slavnu mamu s kojom se često druži, ali i tulumari.

A na jednoj od posljednjih fotografija koju je objavila na Instagramu, Nina je s obožavateljima podijelila što je obukla za romantični spoj s dečkom. "Sinoć sam bila na spoju s Jackom i pokušala izgledati seksi. Jutros sam se probudila ponovno kao ja, mamurna i s maskom na licu. Dobar je osjećaj biti u vezi u kojoj se osjećaš ugodno", poručila je Nina, a zatim joj je jedan obožavatelj komentirao fotografiju: "Budi iskrena. Da on nema novaca, nikad ne bi bila s njim."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Agdal (@ninaagdal) on

"Vjerojatno ne bih", kratko je poručila Nina te damski završila raspravu. Realno, i ona zarađuje svoj novac i nije da nema, pa cura očito zna što želi od muškarca, odnosno ne želi.

Zanosna Dankinja tri godine mlađeg glumca upoznala je dva mjeseca nakon posljednjeg prekida s Leonardom DiCaprijem, u svibnju 2017. godine u New Yorku i od tada ne skrivaju koliko se vole. Jacka je sin Richarda Taubmana, trećeg supruga lijepe Christie, no posvojio ga je njezin četvrti suprug Peter Cook kad su mu bile 4 godine.

Za razliku od svojih sestara Alexe i Sailor, Jack ne voli biti u centru pozornosti, što je potvrdila i njegova slavna mama. "On ima svojih stvari kojima se bavi i nikada nije htio biti u centru pozornosti. Ne voli se čak niti fotografirati, a moji mi sljedbenici stalno govore kako je zgodan. Sramežljiv je", jednom je prilikom otkrila. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Kristen Stewart i Sara Dinkin (Foto: Profimedia) +5 Kristen Stewart i Sara Dinkin (Foto: Profimedia) Celebrity Ovakvu je pamtimo s početka karijere kad je osvajala u hit filmu, a danas ju je teško prepoznati

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju MIlanka Opačić ekskluzivno za kamere IN Magazina progovorila o majčinstvu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 MIlanka Opačić ekskluzivno za kamere IN Magazina progovorila o majčinstvu (Foto: Dnevnik.hr) - 4 MIlanka Opačić ekskluzivno za kamere IN Magazina progovorila o majčinstvu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 MIlanka Opačić ekskluzivno za kamere IN Magazina progovorila o majčinstvu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 +1 Milanka Opačić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) inMagazin Milanka Opačić progovorila o svojoj najvećoj ljubavi: "Dogodila se svojevrsna kemija"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša i Duško Tošić (Foto: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša i Duško Tošić (Foto: Instagram) Jelena Karleuša (Foto: Instagram) +4 Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Celebrity Jelena Karleuša na svoj je način odgovorila na glasine da je njezin suprug zatražio razvod

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene