Irina Shayk u razgolićenim je izdanjima pozirala na talijanskom jezeru Como.

Galerija


Lijepa manekenka ruskih korijena Irina Shayk uspješno usklađuje svoje majčinske obveze, odnosno brigu o trogodišnjoj kćeri Lei de Seini koju je dobila s  glumcem Bradleyjem Cooperom, s poslovima i modnim snimanjima kojima je posvećena u posljednje vrijeme.

Vezani članci Irina Shayk U vrućim kožnim hlačicama pokazala duge noge i podsjetila zašto bi ju svi htjeli imati za sebe Irina Shayk Slučajno je pokazala grudnjak ispod jakne, ali osmijeh nije skinula ni kad je primijetila nezgodu

Jedan od posljednjih poslova bilo je snimanje za naslovnicu njemačkog Voguea koje je odradila na talijanskom jezeru Como, a paparazzo fotografije sa seta pokazuju da 34-godišnja Irina izgleda neodoljivo i čini se bolje nego ikad. Irina je kao prava profesionalka spremno pozirala u seksepilnim kombinacijama, uskim suknjama i grudnjacima, haljinama i izazovnim kompletima, iako je vrijeme bilo prohladno i tmurno. 

Njezina pojava nikome na jezeru nije promakla, baš kao ni prizori u kojima je pokazala i bijele gaćice koje je nosila ispod uske suknje. 

A dok ne radi, Irina je u potpunosti posvećena malenoj Lei, koju odgaja s bivšim partnerom 45-godišnjim Bradleyjem Cooperom, s kojim ravnopravno dijeli skrbništvo. Bivši je par okončao svoju četverogodišnju vezu u lipnju prošle godine, no nedavno su snimljeni u zagrljaju i šetnji, pa su se pojavile i glasine o njihovoj pomirbi.

Bradley se, baš kao i Irina, trudi biti što bolji roditelj pa nastoji raditi na projektima koji su blizu New Yorka, gdje Lea živi s majkom, kako ne bi bio predaleko od njih.

"Potrudio se da dogovori poslove na projektima koji nisu daleko od New Yorka jer je vrlo predan kao roditelj. Zaštitnički je nastrojen i da može, vodio bi malenu posvuda sa sobom. Stvarno je voli i lijepo je vidjeti koliko uživa u očinskoj ulozi", izjavio je izvor blizak njemu za HollywoodLife.

Pretužne fotografije i najteži dani za poznati par: ''Bol koju osjećamo ne možete ni zamisliti, isplakat ćemo sve suze''