Ireland Baldwin dane provodi uživajući na plaži u Malibuu s dečkom Coreyjem Harperom i prijateljima.

Galerija


Ireland Baldwin (24) stekla je slavu zahvaljujući roditeljima Alecu Baldwinu i Kim Basinger, a povećala ju je golišavim izdanjima u javnosti i društvenim mrežama. 

Vezani članci Ireland Baldwin Proslavili su je roditelji, no ova ljepotica plijeni pažnju bujnim tijelom na koje rijetko tko ostaje ravnodušan Ireland Baldwin - 2 Telefonirala, pa joj ruka poletjela na krivo mjesto, a i njen dečko plijenio je pozornost golim torzom

Manekenka dane provodi uživajući na plaži u Malibuu u društvu dečka glazbenika Coreyja Harpera i prijatelja, a pritom privlači pozornost svojim izgledom. Ireland se, kako se čini, uvukla u pretijesni bikini iz kojeg joj je umalo ispalo sve.

I žuti grudnjak i gaćice na prugice činili su joj se premalim dok je ležala i družila se s dečkom i prijateljima. U jednom trenutku dok se Ireland okrenula prema njima na bok, izgledalo je kao da joj se previše toga nazire iz donjeg dijela badića, a gornji dio joj je cijelo vrijeme bio napet. 

Inače, njezini obožavatelji u posljednje vrijeme komentiraju kako se Ireland opustila za vrijeme karantene od koronavirusa i vidno prikupila nekoliko kilograma više. Kažu da se to primijeti u njezinim izdanjima s plaže, a kao da je to i Baldwin primijetila pa dijeli manje golišavih fotografija.

Usto, Ireland se nedavno našalila na Instagramu da je trudna, pa se pohvalila da je njezina beba burrito koji se sprema pojesti. Ipak, velikom dijelu njezinih obožavatelja sviđaju se njezine obline i ističu da je zato uspješan model. 

Inače, na Instagramu Ireland prati 602.000 ljudi. 

Otkrivaju se detalji o tragičnoj smrti glumice: Priča njezina sina tjera suze na oči, evo što je rekao policiji