Ireland Baldwin nema problema s objavljivanjem golišavih fotografija na društvenim mrežama, no isto se ne može reći i za njezina slavnog oca.

Galerija


Kći Aleca Baldwina i Kim Basinger Ireland Baldwin samoj sebi postala je najbolja prijateljica dok je u samoizolaciji, a u najnovijoj je objavi na Instagramu pokazala i više no što je trebalo.

Vezani članci Ireland Baldwin - 5 Nije dugo ljutila slavnog oca: Uslikala se potpuno gola, a fotku je komentirala i bivša pornoglumica Mia Khalifa Tina Louise Zanimljivi dekoltei koji su obilježili ludu 2020. godinu: Neki su bili vrijedni divljenja, a neki su ipak izazvali zgražanje

"Našla sam si kupaći kostim", napisala je u opisu serije fotografija na kojima je pozirala. Priznala je i kako si je sama ošišala kosu, a samoizolacija joj očito ne pada teško.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i found a swimsuit 🦋

A post shared by ireland (@irelandbasingerbaldwin) on

24-godišnju glumicu i model Ireland Baldwin proslavili su poznati roditelji, a često privlači pozornost golišavim fotografijama na društvenim mrežama, što njezin otac Alec često komentira i otvoreno zbog toga negoduje.

Manekenka zaintrigirala fanove golišavim fotografijama koje je dodatno uređivala