Bella Hadid nedavno je pozirala u toplesu noseći samo jedva vidljive tangice, a upravo zbog takvih fotografija ima 31.8 milijuna pratitelja na Instagramu.

Galerija


Jedna od najtraženijih svjetskih manekenki Bella Hadid (23) privlači pozornost golišavim fotografijama na Instagramu, ali i neobičnim stilom odijevanja. 

Vezani članci Bella Hadid Ponosno istaknula nikad bujniji dekolte, a djeluje kao da na sebi nije imala ništa osim balonera Bella Hadid - 4 Trokutići su joj jedva prekrili strateška mjesta dok je zavodljivo pozirala i namještala se u plićaku

Bella je prošetala u petak New Yorkom u neobičnom topu s dugim rukavima i dugim hlačama. Manekenka je u svojoj modnoj kombinaciji pokazala savršeno ravni trbuh, a nosila je sunčane naočale i zaštitnu masku za lice, pa je bila jedva prepoznatljiva.

Inače, Bellu često kritiziraju da je premršava jer na svojih 175 centimetara visine ima 55 kilograma. Ona im je svojedobno odgovorila na te prozivke. 

"Tako sam zahvalna što mogu biti dio revije Victoria's Secret, osjećam se sretnije i zdravije nego ikad. Postoje različiti tipovi tijela i drugačije reagiraju na odličnu rutinu vježbanja i zdravu dijetu", istaknula je Bella

Hadid ima zavidnu vojsku pratitelja na Instagramu od 31.8 milijuna ljudi, a njihovu pažnju najviše privlači golišavim fotografijama. Nedavno je pozirala u bazenu u toplesu noseći tek tangice. 

Branili mu liječenje supruge od raka: John Travolta se nakon 45 godina odrekao kontroverzne vjere?