Bella i Gigi Hadid jedne su od natraženijih manekenki danas, a slavne sestre ne kriju koliko su bliske.

Galerija


Manekenka Gigi Hadid svoj je 25. rođendan proslavila u samoizolaciji s majkom Yolandom u Pennsylvaniji, no to nije spriječilo njezinu mlađu sestru Bellu da je svejedno iznenadi.

Vezani članci Bella Hadid (Foto: Instagram) Operirala je nos, povećala usta i napunila obraze, no upravo je proglašena najljepšom ženom svijeta Hailey Bieber (Foto: Profimedia) Supruga slavnog pjevača nakon emotivnog intervjua ulicom prošetala samo u majici i čizmama

"Sretan rođendan mojoj najboljoj prijateljici, šefici, učiteljici, partnerici u zločinu... Ništa od ovoga ne bih uspjela bez da si ti uz mene. Hvala ti što si najbolja starija sestra koju sam mogla dobiti. Ne bih te mogla ni izmisliti. Zahvalna sam na svemu što ti jesi i slavim te ne samo danas, već svakoga dana", napisala je Bella u posveti svojoj sestri na Instagramu.

Među fotografijama koje je 23-godišnja manekenka podijelila na Instgarmu našle su se i one iz njihovog djetinjstva, kao i fotke s tuluma na koje su skupa išle.

Gigi Hadid za 25. je rođendan dobila brojne poklone od obitelji i prijatelja, a posebno se ističe onaj njezine najbolje prijateljice Taylor Swift, koja joj je poklonila golemi buket cvijeća.

Zanimljivosti o glumačkoj legendi: Bio je beskućnik i spavao na ulicama, a pred oltar nikad nije stao