Evo kad stižu Meryl i Pierce

"Mamma Mia" stiže na Vis: Svi kapaciteti iznajmljeni, Vis očekuje ogromna zarada!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Sredinom mjeseca rujna, po našim saznanjima i evo spremni smo za dobrodošlicu velikim glumcima", rekla je Tonka Ivčević, gradonačelnica Komiže.

Broje se dani do dolaska Meryl Streep i Piercea Brosnana na otok Vis, a otočani su u rujnu uz film "Mamma mia" dobili punu turističku sezonu. Iako će Vis glumiti nepoznati grčki otok, sigurno je da će se znati kako su plaže i panorame zapravo hrvatske. Detalji početka snimanja i smještaja glavnih glumaca apsolutna su tajna.

Pogledaj i ovo Glumci Christine Baranski i Pierce Brosnan (Foto: IN Magazin) Ekskluzivno Pierce Brosnan pred mikrofonom naše novinarke: ''Bilo je intimno, magično. Hrvatska će me zauvijek pratiti''

Zaštitari već pomno nadziru ključne lokacije oko Komiže koje se pripremaju za filmski set. Po nekim podacima otok će zaraditi više od 30 milijuna kuna. Nagađa se da će Meryl i Pierce stići već 10. rujna ili koji dan poslije. "Sredinom mjeseca rujna, po našim saznanjima i evo spremni smo za dobrodošlicu velikim glumcima", rekla je Tonka Ivčević, gradonačelnica Komiže.

Nitko iz filmske ekipe i produkcije ne smije reći ni riječi, svi su pod ugovorom o najstrožoj tajnosti. Zaštitari strogo čuvaju glavne lokacije snimanja kao uvalu Barjačka kod Komiže kojoj se ne smije prići ni s mora. Kažu da će Meryl spavati u povijesnoj vili kraj mora u gradu Visu. A i ostalih, oko 700 članova ekipe, koji će spavati i živjeti na otoku, sigurno će donijeti zaradu. Gradonačelnica Komiže otkriva da su za potrebe filmskih ekipa svi apartmani i vile iznajmljeni još prije dva mjeseca. Kažu da je ovo najveća filmska produkcija u povijesti Hrvatske. Prvi dio filma "Mamma mia" zaradio je 600 milijuna dolara. Sada su Vis i Komiža dio te priče. Više pogledajte u prilogu Dnevnika Nove TV.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene