Jedva dočekala

Maja ne može sakriti sreću i uzbuđenje, sve otkrila na Instagramu: "Napokon zajedno, najsretnija sam na svijetu"

Maja Šuput Maja Šuput PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput +0 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput vratila se svojim pjevačkim obavezama i zapjevala na vjenčanju nakon tri mjeseca.

Prije pojave koronavirusa Maji Šuput gotovo niti jedan vikend u godini nije prošao bez koncerata i nastupa, pjevala je danima u tjednu pa joj tri mjeseca bez pozornice i mikrofona u rukama nisu najbolje sjela.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

No mjere su popustile i sezona vjenčanja je ponovno počela, a Maja je konačno dočekala da zapjeva svojim obožavateljima i okupi svoj bend, što je naravno podijelila na svom profilu na Instagramu.

"Konačno prva svirka nakon 3 mjeseca. Prvi susret s bendom, napokon zajedno. Najsretnija na svijetu jer idem raditi svoj posao, živjela vjenčanja", napisala je Maja uz fotografiju na kojoj pozira sa svojim glazbenicima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

"U nove pobjede ljepotice", "Maja, top si", "Prelijepa si Majo", "Bravo Maja, Dubrava te čeka", "Predivni svi skupa", "Sretno", napisali su joj pratitelji u komentarima koji su također jedva dočekali Majin povratak na pozornicu.

A osim onih glazbenih voda, Maja je ovih dana proširila i one poduzetničke pa je ponosno predstavila i svoj prvi parfem Shu Shu te tako proširila kolekciju proizvoda sa svojim imenom. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) +2 Diletta Leotta (Foto: Instagram) Celebrity Popularna novinarka objavila fotku pa izazvala pravu pomutnju na Instagramu: "Tko je zumirao?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene