Maja Šuput izlazak iz karantene odlučila je obilježiti promjenom imidža, što je oduševilo njezine obožavatelje.

Galerija


Maja Šuput presretna je dočekala kraj izolacije zbog pandemije koronavirusa i povratak svojim uobičajenim aktivnostima i poslovima, među kojima je i voditeljska uloga showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato".

Vezani članci Marko Grubnić, Nives Celzijus, Maja Šuput i Indira Levak ANKETA: Pljušte pohvale za izdanja Maje, Nives i Indire, stvarno je teško reći koja je bila ljepša! Maja Šuput Evo kako je slatko Maja završila još jednu voditeljsku sezonu, zbog poruke koju je poslala svima je postala još draža i u toj ulozi!

Maja ne bi bila Maja da se nije vratila u svom stilu, samo kako to ona zna i predstavila nam potpuno novi imidž zahvaljujući kojem ju neki možda neće ni prepoznati na prvi pogled. Naime, Maja je na Instagramu objavila fotografije na kojima pažnju krade njezina duga kovrčava platinasta kosa s kakvom ju dosad nismo imali prilike vidjeti. Uz to je najavila da nam sprema i nešto skroz novo.

"Dan za sastanke, dogovore, pregovore. Spremam vam nešto jaaaaakoooo velikooo", napisala je Maja uz fotografiju na kojoj pozira u minijaturnoj bijeloj haljinici.

"Izgledaš ko lutkica s naslovnice, prekrasna si", "Ja mislila da je Barbie", "Divna si", "Prezgodna si", "Blistaš", "Super Maja", "Izgledaš kao izgubljena djevojčica", "A kak' si tak' savršena", "Majo, nikad ljepša", poručili su joj u komentarima.

Prošetala u gaćicama i majici: Borna Kotromanić izazvala čuđenje na zagrebačkim ulicama