Maja Šuput kreirala je svoj parfem Shu Shu kojem je dala svoj pečat, a koji priča posebnu priču.

Galerija Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +1 Maja Šuput

Biti svoja, biti posebna, biti sinonim za lijepo i uspješno.

Vezani članci Maja Šuput Opa! Pogled na Majinu golišavu haljinu s leđa: "Trebali bi dizajnirati i za našeg predstavnika Eurovizije!'' Maja Šuput Golišavi outfit Maje Šuput koji će se dugo pamtiti: Strateške dijelove prekrila je samo cvijećem!

Miris je tvoja osobna karta pri upoznavanju, odaje tvoju osobnost, ženstvenost, karakter. Miris tvoje kože, miris je tvog života, tvog načina življenja.

Ovaj parfem potpisuje jedan od najpoznatijih “noseva” gospodin Bertrand Douchaufur koji iza sebe ima pregršt poznatih parfema kao što su Fahrenheit, Aqua di Parma te mnoge druge. Shu Shu parfem je danima slagan po notama koje je Maja sama odabrala te koje i inače sama nosi. Bertrand je Maju proučio tako detaljno da je Shu Shu miris apsolutno - sama Maja. Na vrhu se cvijet od limuna stapa s frezijom, u sredini jasmin ljubi tek procvjetalu naranču i macaroon koji odiše na malinu, dok dno pokriva drveni i baršunasti mošus koji mu daje ekskluzivu i skupoću.

SHU SHU miris dolazi u obliku toaletne vode za djevojčice i mlade djevojke te u parfemskoj vodi za žene. Majina vizija je da ovaj miris nose i mama i kćer, i tetka i nećakinja i prijateljice i susjede. Zbližavanje među voljenima i onima koji će se tek zaljubiti.
Kao i na sve dosadašnje Majushka proizvode, pazilo se na apsolutno svaki detalj od odabira bočice, čepa, natpisa na samoj bočici koji je i sam Majin rukopis te naravno do posebne kutije. Za cjelovitu priču od prijedloga kreatora parfema te do realizacije svih ideja u vizualnu poslasticu zaslužna je tvrtka EMME Lab iz Italije gdje je parfem i proizveden.

Kako Maja uvijek ima želju dati svoj pečat i prenijeti poruku, kutijom Maja priča svoju jedinstvenu priču. Shu shu nije samo miris, on je poklon čije oduševljenje počinje s pakiranjem, naime na poleđini nalazi se raster slova tako pozicioniranih da možete zaokružiti sam povod darivanja. Možete nekome zaželjeti sretan rođendan, godišnjicu, ili samo reći Volim te.... i tako svaki put Shu Shu priča novu priču.

MASHU je nova kozmetička linija iz obitelji Majushka koja će biti zadužena za Vašu kožu i za Vaš miris. Mashu je ime o kojem ćete ne samo pričati, već ga i živjeti – u nadi da ćete prepoznati ljepotu života i samu magiju koju odašilje. Za početak Maja Šuput predstavlja parfem SHU SHU.

Ivana Vida priznala je posjete kirurgu, a evo kako je izgledala prije samo šest godina - promjena je drastična! Ivana Vida Ivana i Domagoj Vida Ivana Vida +15 Ivana Vida

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju