Maja Šuput sa suprugom Nenadom Tatarinovom uživa u ljepotama Nacionalnog parka Plitvička jezera.

Galerija


Maja Šuput ovih dana uživa u Nacionalnom parku Plitvička jezera s mužem Nenadom Tatarinovim

Vezani članci Maja Šuput i Nenad Tatarinov Šuput se pohvalila novom Bloomovom avanturom i važnim trenutkom za pamćenje: "Baš kao nekad, samo puno bolje" Maja Šuput Maja Šuput objavila sliku mjesta na kojem je upoznala muža Nenada Tatarinova, a nekoliko mjeseci kasnije već su bili zaručeni

"Nema zime za Eskime", istaknula je Maja koja je pozirala na stazi prekrivenoj snijegom. Pjevačica se prilagodila zimskim uvjetima i obukla u toplu zimsku jaknu, stavila šal i kapu, obula buce, a oči je zaštitila sunčanim naočalama. 

Šuput je ranije podijelila fotografiju na kojoj ljubi Nenada pokraj jezera. "Zimske vibre", napisala je Maja. Objave su oduševila njezine pratitelje. 

"Slatki", "Divni", "Super ste", "Prelijepa naša Maja", "Tako si slatka i vesela. Bravo, Maja", komentirali su. 

Maja bi sina trebala roditi u ožujku. Njoj i suprugu Nenadu Tatarinovu to će biti prvo dijete, a planiraju mu dati strano ime.

A iako će uskoro ući u osmi mjesec trudnoće, Maja je još uvijek neumorna. Osim što i dalje putuje i po Hrvatskoj i po svijetu, Šuput trenutačno snima i nove epizode showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem će ponovno biti voditeljica, nakon što je u toj ulozi oduševila gledatelje u prošloj sezoni showa.

Popularni show Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato“ u utrci je za medijsku nagradu Zlatni studio, i to u kategoriji Najbolja TV zabava. Među finalistima je i glumac Goran Navojec, ujedno i član žirija u showu, u kategoriji Najbolji glumac.

Podržite ih svojim glasom, a kako to učiniti, saznajte ovdje.

Sjećate li se kad je Severina bila u vezi s Hercegovcem Matom? Luda zaljubljenost potrajala je godinu dana, a voljeli su se sad već davne 2006.

Šuput s frizurom iz 2006. danas ne možemo zamisliti, a pogledajte i koliko se od tad promijenila Žanamari Perčić!