Maja Šupu je više od 20 godina na glazbenoj sceni, a Žanamari Perčić je pjevačku karijeru je započela pobjedom u showu "Hrvatski idol" Nove TV 2004.

Galerija


Svako malo se pojave arhive starih fotografija domaćih zvijezda koje pokazuju koliko su se promijenila, a ovog puta se na njima nalaze Maja Šuput i Žanamari Perčić. 

Vezani članci Indira Levak Indira Levak najavila novu borbu dekoltea s Majom Šuput: "Grudi su mi obećale da neće skakati, evo, moj muž je i zaplakao!" Maja Šuput - 1 Maja blista dok iščekuje rođenje sina, a divnom fotografijom raznježila je svoje obožavatelje: "Najljepša trudnica"

Na slikama iz 2006. s koncerta grupe Feminnem u zagrebačkom Movie pubu pjevačice izgledaju potpuno drukčije nego danas. Obje su promijenile stil i boju svojih frizura, a i način odijevanja. 

Inače, Žanamari je pjevačku karijeru je započela pobjedom u showu "Hrvatski idol" Nove TV 2004. godine. Makaranka je 2005. izdala svoj prvi album koji je nazvala svojim imenom.

Četiri godine kasnije je osnovala bend J'Animals, a to je rezultiralo upoznavanjem sa sadašnjim suprugom Marijem Perčićem. On je postao basist u sastavu i ubrzo su započeli vezu te se vjenčali 2014. Supružnici imaju kćer Gabrijelu (5).

Šuput je više od 20 godina na glazbenoj sceni i poznata je po svojim energičnim nastupima. U svibnju 2019. se nakon dvije godine veze udala za Nenada Tatarinova i očekuju svoje prvo dijete, sinčića te je Maja nedavno otkrila da će mu dati strano ime. 

Pjevačicu smo prošle godine imali priliku gledati kao voditeljicu showa "Tvoje lice zvuči poznato". 

Inače, popularni show Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato“ u utrci je za medijsku nagradu Zlatni studio, i to u kategoriji Najbolja TV zabava. Među finalistima je i glumac Goran Navojec, ujedno i član žirija u showu, u kategoriji Najbolji glumac.
Podržite ih svojim glasom, a kako to učiniti saznajte ovdje.

Kristina Mandarina uz haljinu dubokog dekoltea odabrala neobičnu obuću, a mnogi su se usredotočili na nešto drugo