Priznanja se nižu!

Među finalistima za nagradu ''Zlatni studio'' su glumci, serije, show i emisije Nove TV, ali i naslovna pjesma serije ''Dar Mar''!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Andrija Jarak Ivana Paradžiković Emisija Tvoje lice zvuči poznato Ekipa serije Dar mar +0 Lica Nove TV nominirana za Zlatni studio Galerija

Pod motom ''Najbolji biraju najbolje'', četvrtu godinu zaredom, medijska nagrada Zlatni Studio uskoro će proglasiti najbolje. A među finalistima, u jakoj konkurenciji za nagradu, naši su glumci, emisije, novinari, show i naslovna pjesma serije Dar Mar. Detalje doznajte u prilogu In magazina.

Vjerodostojno i objektivno informirati građane, ukazivati na probleme i mijenjati društvo nabolje - Nova TV ostala je dosljedna u svojoj misiji i u turbulentnoj protekloj godini koju su obilježile katastrofe - pandemija koronavirusa i potresi. I zato su vaša omiljena lica informativnog programa finalisti za prestižnu medijsku nagradu Zlatni studio. Andrija Jarak ima već 2 osvojena, a sada je među nominiranima za još jedan Zlatni studio. Reporter koji je postao sinonim za javljanja uživo s mjesta događaja, finalist je u kategoriji za najboljeg TV novinara:

''Naravno da je velika čast ući u finale, takve jedne prestižne medijske nagrade, i vjerojatno gledatelji prepoznaju, honoriraju, cijene to što radiš i samim uđeš u taj krug nominiranih. Meni u svakom slučaju to jako puno znači jer to uistinu doživljavam kao jednu vrst priznanja'', govori Andrija Jarak. 

U finale kategorije najboljeg TV voditelja ušla je Ivana Paradžiković, lice koje svakog četvrtka u naše domove donosi priče koje mijenjaju društvo nabolje. U finalu za najbolju TV emisiju je i emisija koju vodi i uređuje - Provjereno. A to ni ne čudi jer i u 14. sezoni ''Provjereno'' ustraje u ostvarenju zajedničke misije - ispravljanju nepravdi te borbi za bolje i pravednije društvo.

''Pa samo da vam kažem da se nismo naviknuli na te nominacije, da to nije nešto šta se podrazumjeva, to je izuzetna čast i nevjerojatan ponos da toliko dugo godina budemo u tih par nominiranih, tako da smo jako sretni'', kaže Ivana Paradžiković. 

Nova TV konkurira i na zabavnom planu. U finalu je "Neće nas zauvik bit" - naslovna pjesma serije "Dar Mar". Goran Navojec finalist je u kategoriji za najboljeg glumca, a mogao bi slaviti i s ekipom showa "Tvoje lice zvuči poznato", gdje je u žiriju. Nevjerojatne transformacije, odlični nastupi i mnogo zabave, razlozi su zbog kojih se minute showa nisu propuštale. Upravo zato ova emisija našla je svoje mjesto među finalistima u kategoriji najbolja TV zabava i show:

''Vjerujem meni, a i cijeloj ekipi znači naravno jer znači da se sviđamo publici, da smo gledani, da publika uživa u onome što radimo, a to je smisao ovoga što radimo'', kaže Igor Mešin. 

Igor Mešin pet sezona bio je u ulozi voditelja, u nekim sezonama i on se transformirao. U posljednjoj je sjeo i na stolicu žirija pa bismo mogli reći - na setu showa je kao kod kuće. Nije ni čudo da kada se spomene nova sezona, Igor je spreman!

''Što se čeka, idemo, samo mi recite kad i gdje da dođem'', govori Igor. 

Ne brini se, Igore! Produkcijska ekipa najzabavnijeg plesno-pjevačkog showa ponovno se ovih dana okuplja na setu Nove TV jer je u pripremi i sedma, ALL STARS sezona. No dotad, glas za svoje favorite za nagradu Zlatni studio možete dati putem web stranice jutarnji.hr ili kupona objavljenih u prilogu „Studio" Jutarnjeg lista do 5-og veljače. Dodjela nagrada održat će se 20. veljače.
 

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško - 1 Vratio je u prošlost Zbog omiljenog šarmera Joleta čak je i Minea imala šumu na licu, prisjetila se tih nekih davnih dana: "Sredio je to!"

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Popularni show Nove TV „Tvoje lice zvuči poznato“ u utrci je za medijsku nagradu Zlatni studio, i to u kategoriji Najbolja TV zabava. Među finalistima je i glumac Goran Navojec, ujedno i član žirija u showu, u kategoriji Najbolji glumac.

Podržite ih svojim glasom, a kako to učiniti saznajte ovdje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene