seksi izdanje

S bombastičnog dekoltea Maje Šuput nije lako skrenuti pogled, no pažnju krade i jedan skupocjeni detalj!

Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +19 Maja Šuput - 2 Galerija

Maja Šuput na Instagramu se pohvalila izdanjem za nastup u Viru, a pozornost je plijenio njezin nikad bujniji dekolte, ali i dizajnerske štikle.

Pjevačica Maja Šuput ovog ljeta radi punom parom, a za svaki nastup potrudi se i zablistati u posve novom izdanju.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

Tako je za svoj zadnji koncert koji je održala u Viru odabrala mini zelenu haljinu koja je u prvi plan progurala njezin nikad bujniji dekolte.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Predivna", "Kraljice", "Goriš", nizali su se komplimenti ispod fotke, a pažnju su ukrale i skupocjene štikle Saint Lauren.

"Auu štikle su mrak, još da poklanjaš kao i sinovu robicu prva bi stala u red", komentirala je jedna Majina obožavateljica.

Šuput je prije Vira nastupila u Dubrovniku i Kaštel Kambelovcu, a i tada je nosila seksi mini haljine koje možete pogledati u galeriji.

Tijekom prebukiranog ljeta uspjela je naći i vremena za odmor sa suprugom Nenadom i njihovim sinčićem Bloomom, a svoje planove ranije je otkrila za DNEVNIK.HR.

"Ljeto je kompletno radno, no mi smo uvijek svi zajedno i putujemo, pa u svakom gradu u kojem pjevam, ako imam dva slobodna dana, onda ostajemo u tom gradu ili u onom u kojem pjevam sljedeće. Jedno vrijeme ćemo biti stacionirani u centralnoj Dalmaciji iz koje ću ja putovati da dečke ne vučem gore-dolje. Baza će nam biti na Pagu, a ja ću ići na svirku i odmah nazad, dok će dečki biti u smještaju. To nam je plan za dobar dio srpnja, pa se selimo u južnu Dalmaciju. Bit ćemo svuda, u kombinaciji s lokacijama na kojima pjevam, i tako cijelo ljeto", ispričala nam je Maja, koju ćemo najesen opet gledati kao članicu žirija u popularnom showu Nove TV "Supertalent".

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Turković Nika Turković - 6 Nika Turković - 3 Nika Turković - 3 +15 Nika Turković - 13 Celebrity Nika Turković pozirala u toplesu, a sve kako bi se pohvalila svojim novim potezom: "Sestro goriš!"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Andreja Pejić - 1 Andreja Pejić - 7 Andreja Pejić - 3 Andreja Pejić - 2 +4 Andreja Pejić - 5 Nekad i sad Manekenka iz BiH pokorila je modni svijet, a teško je povjerovati da je rođena kao muškarac, evo koje nove uspjehe niže!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene