''Zvijer od žene!''

Šuput objavila spektakularne fotografije povodom svoje posebne prigode: ''Osjećam se kao na vrhu svijeta!''

Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 6 Maja Šuput Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput Maja Šuput +19 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput slavi 43. rođendan, a čestitke i lijepe želje ne prestaju joj stizati.

Pjevačica Maja Šuput slavi 43. rođendan, a na profilu na Instagramu već je objavila slavljeničke fotografije i oduzela dah svojom rođendanskom kombinacijom.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

"Rođendan mi je i osjećam se kao da sam na vrhu svijeta", napisala je uz fotografije na kojima pozira u bijeloj haljini, u kojoj do izražaja dolaze njezine vitke noge.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Sretan ročkas, legendo", "Nek ti je najsretniji", "Sretan rođendan, divna ženo", "Sretan rođendan, kraljice", "Sretan rođendan, ti si zvijer od žene, naravno u pozitivnom smislu", "Sretno, zaljubljeno i ljubavno kao dosad, s puno uživanja" samo je dio lijepih rođendanskih želja koje su joj uputili obožavatelji u komentarima.

Maja se ovih dana vraća na male ekrane, i to u ulozi članice žirija showa "Supertalent", u kojem će joj i ove sezone društvo praviti Martina Tomčić, Davor Bilman, ali i pojačanje Fabijan Pavao Medvešek.

"Od ostalih članova žirija očekujem da ostanu točno onakvi kakvi jesu – Bilman je zaista u novoj životnoj mladosti i toliko je zabavan da je oko njega prisutna jedna nova energija, a Martina je jednostavno Martina i bez nje bi ovaj žiri bio krnji. Za Fabijana sam imala očekivanja da će se snaći, a on se iskazao već na drugom danu snimanja i toliko je bio super, toliko nas je oduševio i dao nam jednu mladenačku energiju. Nije naodmet ni što je lijep jer mi paše na Instagramu (smijeh). Stvarno smo super, ali naravno, ne mogu zaboraviti napomenuti da nam naš Janko nedostaje i nismo zaboravili njega ni naše gluparije u backstageu", otkrila je Maja za DNEVNIK.hr uoči početka emitiranja showa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene