Vidite li sličnost?

Dašak starog glamura i hrabri dekolte: Maju Šuput zbog ovog izdanja s razlogom uspoređuju s holivudskom ikonom!

Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput +19 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput na Instagramu se pohvalila stajlingom za nastup, a zbog glamurozne haljine s dubokim dekolteom pale su i laskave usporedbe.

Za pjevačicu Maju Šuput vikendi su rezervirani za nastupe za koje se svaki put posebno potrudi oko stajlinga.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek i Davor Bilman - 1 Jedva čekamo! Žiri omiljenog showa našao se na okupu, a otkrili su i povod koji je itekako razveselio gledatelje: ''Danas smo i službeno otvorili…''

Tako se sada na Instagramu pohvalila novim izdanjem i uz fotografije koje je objavila napisala: "Subotom majka, žena, kraljica, pjevačica".

Maja je pozirala je u haljini koja u kompletu s visokim rukavicama donosi dašak starog glamura te usto ima i duboki izrez na dekolteu, te je obožavatelje je s razlogom podsjetila na jednu holivudsku ikonu, a dojmu je svakako doprinijela i frizura.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Kao Marilyn Monroe“, "Predivna i frizura i haljina!", ", "Ma sve si", "Prelijepa", nizali su se komplimenti uz srca, zaljubljene smajliće i na tisuće lajkova.

Za Majine stajlinge najčešće je zadužen stilist Marko Grubnić, kojemu će se prepustiti u ruke i u nadolazećoj novoj sezoni showa "Supertalent" u kojem je članica stručnog žirija.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 6 Meghan Markle - 14 Meghan Markle - 19 +25 Meghan Markle - 18 Celebrity Pogledajte kako je Meghan Markle dočekana pred palačom, izrazi lica okupljenih sve govore!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 6 Kate Middleton - 5 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 +25 Kate Middleton - 3 Celebrity Titula nije jedino što je Kate Middleton promijenila, evo kojim je još novim detaljem iznenadila fanove kraljevske obitelji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene