jedva dočekala

Šuput skočila u naručje domaćeg ljepotana koji je već oborio s nogu i Nives Celzijus: "Da vidim kako mi stoji"

Fabijan Pavao Medvešek i Maja Šuput Fabijan Pavao Medvešek i Maja Šuput Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek i Maja Šuput Fabijan Pavao Medvešek - 6 Fabijan Pavao Medvešek - 1 Fabijan Pavao Medvešek - 3 Fabijan Pavao Medvešek - 5 Fabijan Pavao Medvešek Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 3 Maja Šuput +16 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Galerija

Maja Šuput na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u naručju novog člana žirija showa "Supertalent", glumca Fabijana Pavla Medvešeka.

Pjevačica, voditeljica i članica žirija showa "Supertalent", Maja Šuput, na Instagramu se pohvalila novim kolegom.

Pogledaj i ovo Sonja Bonačić i Jan Hajsok - 2 ''Kaj? Isuse kriste!'' Zbunjujući Supertalent trenutak u kojem Bilmana baš nitko nije shvatio: ''Što me gledaš, pa ti si u njenom klanu!''

Naime, u novoj sezoni "Supertalenta" umjesto glumca Janka Popovića Volarića u žiriju ćemo gledati njegovog mlađeg kolegu i također miljenika žena Fabijana Pavla Medvešeka, a Šuput je jedva dočekala vijest podijeliti s javnosti.

"Nakon pola desetljeća u našu malu, voljenu, ponekad disfunkcionalnu, ali složnu televizijsku 'Supertalent' obitelj umjesto Janka Popovića Volarića došao je Fabijan Pavao Medvešek. Kako se snašao prosudit ćete sami na jesen, a ja sam novog kolegu odmah 'krstila' fotkom da vidim kako mi stoji. A sad da čujem šta mislite o novom članu i najbitnije kako će izgledati na mojim društvenim mrežama?" napisala je uz fotku na kojoj pozira u Fabijanovu naručju, odjevena u malu kožnu haljinu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Primijećen već otprije" među prvima se oglasila Vlatka Pokos. "Odličan", "Top, a i ti si super", "Wow", "Super", "Jedva čekam", nizali su se pozitivni komentari ispod fotke, a neki su ipak poručili kako će im nedostajati Janko.

Janko je od showa u kojem je sudjelovao četiri godine morao odustati zbor prenatrpanog rasporeda, no ne krije da će mu nedostajati ekipa iz žirija koju, uz Maju, čine još i Davor Bilman te Martina Tomčić.

"Sprijateljili smo se kroz ove godine, ali kako smo svi u različitim branšama, a svi puno radimo, rijetko smo se viđali izvan snimanja. Možda ćemo sada to malo ispraviti", ispričao nam je, a otkrio je i što misli o svojoj zamjeni.

"Mislim da je Fabijan idealan izbor za novog člana žirija. Poznajemo se dosta dobro i ne sumnjam da će biti odličan, donijeti nešto novo i svježe u emisiju te da će ga Martina, Maja i Davor odmah zavoljeti, kao i publika. Želim da uživa u novoj ulozi i da mu bude zabavno kao što je bilo i meni", kazao je Janko.

Fabijan je presretan zbog prilike koju je dobio jer je i dosad vjerno pratio "Supertalent" i zamišljao se u ovoj ulozi.

"Veselim se biti dio ovog velikog showa i član žirija u tako dobro uigranoj ekipi. Također se veselim biti dio uzleta nekih od divnih talenata koje sam već imao priliku upoznati na prvim audicijama", otkrio je glumac u intervjuu za DNEVNIK.HR.

Inače, Fabijan je nedavno stao pred oltar s dugogodišnjom djevojkom Karlom Abramović koju, kako kaže, zbog brojnih obaveza koje ima jedva stigne vidjeti nakon vjenčanja.

Fabijana smo imali priliku gledati i u šestoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je pobijedio i posebno oborio s nogu članicu žirija Nives Celzijus, a simpatije gledatelja osvojio je i u serijama Nove TV "Dar Mar" i "Na granici".

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić i Martina Tomčić +13 Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Celebrity Janko Popović Volarić nakon četiri godine morao se oprostiti od omiljenog projekta, a na njegovo mjesto dolazi drugi miljenik žena!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević - 5 +2 Lana Jurčević - 1 Celebrity Lana Jurčević hvali se zamamnim oblinama u badiću, a na pokoji pogrdan komentar uopće se ne obazire!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene