Stiže u hit-show!

Naš zgodni glumac nedavno se oženio, a suprugu nakon vjenčanja gotovo nije ni vidio zbog novog angažmana, koji će razveseliti njegove fanove!

Fabijan Pavao Medvešek - 4 Fabijan Pavao Medvešek - 4 Nova TV 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek - 1 Fabijan Pavao Medvešek - 5 Fabijan Pavao Medvešek - 3 Fabijan Pavao Medvešek - 6 Fabijan Pavao Medvešek Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović - 1 Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović - 2 Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović - 3 Fabijan Pavao Medvešek - 1 Fabijan Pavao Medvešak - 1 +5 Fabijan Pavao Medvešek i Draško Zidar Galerija

Fabijan Pavao Medvešek novi je član žirija u showu "Supertalent", u kojem će zamijeniti Janka Popovića Volarića, a za DNEVNIK.HR otkrio je hoće li mu biti teško popuniti mjesto iskusnog kolege te čemu se veseli u novoj sezoni, ali i ponešto o svojem privatnom životu.

Glumac Fabijan Pavao Medvešek pridružit će se uhodanom žiriju u novoj sezoni showa "Supertalent".

Pogledaj i ovo Supertalent - 4 ususret finalu na badnjak Žiri Supertalenta otkrio ima li svoje favorite za pobjedu: ''U mojoj glavi da, ali tko će pobijediti ovisi isključivo o našim gledateljima!''

U žiriju će zamijeniti Janka Popovića Volarića, koji mu je ustupio svoje mjesto nakon četiri godine jer nije mogao uskladiti obaveze, a Fabijan je za DNEVNIK.HR otkrio kako je reagirao kada su ga pozvali u show.

"Jako me obradovao poziv za žiriranje u Supertalentu. Mislim da smo si svi nekad poželjeli tu poziciju, no samo ću reći - pazi što si želiš", kazao nam je Fabijan sa smiješkom.

U ovoj ulozi naći će se prvi put, pa smo ga pitali čemu se posebno veseli i što će mu biti najveći izazov.

"Veselim se biti dio ovog velikog showa i član žirija u tako dobro uigranoj ekipi. Također se veselim biti dio uzleta nekih od divnih talenata koje sam već imao priliku upoznati na prvim audicijama", ističe.

U žiriju će s njim sjediti Maja Šuput, Davor Bilman i Martina Tomčić, koje smo gledali i u prethodnim sezonama, a evo kako su ga prihvatile nove kolege.

"Predivno su me prihvatili, a uz njihovu podršku bilo mi je puno lakše upoznati se sa svim zadacima", zadovoljan je glumac.

A hoće li mu biti lako sjesti na mjesto Janka, koji je mnogima bio omiljeni član žirija?

"Definitivno će biti teško popuniti Jankove cipele. Zaista sam počašćen ovom pozicijom jer doći negdje nakon Janka stvarno nije lako i zahvalan sam na takvom povjerenju", kaže Fabijan.

Kao vjerni gledatelj Supertalenta, glumac je istaknuo i neke od točaka iz dosadašnjih sezona showa koje su mu se posebno urezale u pamćenje.

"Ne znam tko nije pratio 'Supertalent' (smijeh). Veliki san fan pjevanja, tako da su mi te točke možda najdraže, no onaj Irac koji guta stvari je nestvaran", naglašava, a evo čemu se najviše veseli u novoj sezoni.

"Najviše me vesele točke koje su spoj talenta i vještine i u kojima se u prvim sekundama vidi da kandidat nije došao gubiti vrijeme, ni svoje ni naše, i točno zna što želi postići nastupom u Supertalentu. Makar volim i kada ljudi nisu svjesni koliko su talentirani i onda razvale audiciju", govori.

Fabijan je nedavno stao pred oltar s dugogodišnjom djevojkom Karlom Abramović, no početak bračnog života obilježile su mu njegove brojne obaveze.

"U braku je lijepo, makar se skoro uopće nismo vidjeli nakon vjenčanja zbog ovog ludog rasporeda kazališta i snimanja", priznaje.

Zanimalo nas je i planiraju li uskoro proširiti obitelj.

"Mislim da sve treba biti u svoje vrijeme i tome se i veselim", tajanstven je glumac.

Na kraju nam je otkrio i kako planira provesti ljeto.

"Imam još par projekata i snimanja za završiti i onda ću malo na more, prije nego krene nova kazališna sezona već u kolovozu", kaže Fabijan.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić i Martina Tomčić +13 Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Celebrity Janko Popović Volarić nakon četiri godine morao se oprostiti od omiljenog projekta, a na njegovo mjesto dolazi drugi miljenik žena!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Summer Walker Summer Walker - 1 Summer Walker - 3 Summer Walker - 4 +13 Summer Walker - 10 Celebrity Trudna glazbenica servirala gotovo gole grudi na crvenom tepihu, a ni ostatak outfita nije puno pokrio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene