Maja Šuput pozdravila se s gledateljima i publikom showa "Tvoje lice zvuči poznato" u svom stilu.

Galerija


Iza Maje Šuput još je jedna i više nego uspješno odrađena uloga voditeljice showa "Tvoje lice zvuči poznato", kroz čiju nas je sezonu vodila zajedno s Franom Ridjanom.

Vezani članci Maja Šuput Neočekivana reakcija Frane Ridjana na izgled Maje Šuput: ''Ili mijenjaj oftalmologa ili mijenjaj ogledalo!'' Maja Šuput treća emisija TLZP - 8 Maja Šuput otkrila gdje se i s kim prvi put poljubila, njezino priznanje sve je nasmijalo do suza!

Maja je sva snimanja odradila u visokom stupnju trudnoće, a iz emisije u emisiju blistala je u modnim izdanjima koja su sve oduševila, a imala je priliku uživati i u transformaciji u njezin lik i djelo koju je izveo Dalibor Petko.

"Dragi gledatelji, dopustite mi da se pozdravim u svom stilu, ja sad idem malo raditi, bok!" riječi su kojima se pozdravila od vjernih gledatelja pred malim ekranima i publikom u studiju.

Maja i njezin suprug su prije nekoliko mjeseci postali roditelji dječaka Blooma, a ona se već posvetila i nekim novim poslovnim pothvatima, a vjerujemo kako ćemo uskoro imati i prilike uživati i zabaviti se na jednom od njezinih koncerata.

Zbog ovih prizora nekima baš i nije bilo dobro, kolegama su se i oči morale zatvarati: "Ovo je bio nokaut u prvoj sekundi!"

Kakvo iznenađenje je spremila Maja Šuput! Nikad kraća frizura, a o spektakularnoj haljini pričat će se još dugo!