Dalibor Petko u četvrtoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirao se u Maju Šuput.

Galerija


Dalibor Petko u četvrtoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato All Stars" uskočio je u lik pjevačice Maje Šuput, što nije bio nimalo lak zadatak, pogotovo s obzirom na to da nju gledamo i u ulozi voditeljice, a ona je njegovu transformaciju jedva dočekala i pratila budnim okom.

Vezani članci Damir Kedžo Možete li vjerovati da se ispod ovog zavodničkog pogleda krije naš pjevač? Komentar Saše Lozara na ovu fotku sve je rekao! Katarina Baban Našu glumicu još niste imali priliku vidjeti u ovako oskudnom, kožnom izdanju, Mešin i Navojec kažu da su ponosni na nju!

Dalibor je dao sve od sebe kako bi se barem malo približio stvarnoj Maji, završio je čak na stolu okružen tamburašima, a ona je nakon nastupa zaključila da je stvarno dao svoj maksimum.

"Ako si se nečime približio Maji, to je onda ta njezina energija. Morao si završiti na stolu jer inače ne bi bio Maja Šuput", poručio mu je Igor Mešin, a Goran Navojec priznao je da je prezadovoljan njegovom izvedbom.

"Izdržao je stol! Ovo je svakako bio jedan slojevit nastup u odjevnoj kombinaciji, nisi ni zvučao ni izgledao kao Maja, ali si prštao njezinom energijom i pozitivom", poručila mu je Nives Celzijus.

"Petko je zabavljač, mene je nasmijao i rasplesao", pohvalila ga je Indira Levak.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV!

Neočekivana reakcija Frane Ridjana na izgled Maje Šuput: ''Ili mijenjaj oftalmologa ili mijenjaj ogledalo!''

Pogledajte haljinu Nives Celzijus zbog koje je sama zaključila da je jednostavno prezgodna: ''Razlog više da upalite TV!''