Maja Šuput se i u sedmoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" pojavila u svjetlucavoj kreaciji, ali ovaj put je izabrala nijasne plave boje koja joj kao plavuši savršeno pristaje.

Galerija


Maja Šuput očarala je gledatelje sedme emisije showa "Tvoje lice zvuči poznato" pojavivši se u plavoj haljini na jedno rame i s glamuroznom frizurom kakve se ne bi posramile ni najveće holivudske glumice.

Vezani članci Marko Grubnić, Nives Celzijus, Maja Šuput i Indira Levak ANKETA: Pljušte pohvale za izdanja Maje, Nives i Indire, stvarno je teško reći koja je bila ljepša! Maja Šuput Šuput odala njen najdraži prizor sinčića Blooma kojem svi tepaju da je preslatka beba, slažu se da je u jednom na mamu

U takvoj kreaciji do izražaja je došao Majin trudnički trbuščić, a njezin suvoditelj Frano Ridjan ponovno nije mogao odoljeti da ju nježno ne potapša i obrati se malenom Bloomu dok je još bio u trbuhu.

U prošloj emisiji Maja je zablistala je ultrakratkoj bijeloj haljini s dugačkim rukavima i zanimljivim prorezima sa strane, a za cjelokupni je imidž dobila brojne komplimente na društvenim mrežama.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV!

Nives osvanula sa zanimljivim detaljem u kosi, ali svu pažnju ukrala haljina od lateksa: ''Blago mom frajeru!''

Indirine utrenirane noge opet su u prvom planu, a sve zbog kratke haljine i vrtoglavo visokih potpetica!