Maja Šuput objavila je prvu fotografiju u vjenčanici, a svadbena proslava već je počela na istarskom imanju Meneghetti gdje su prošle godine svoje uzvanike ugostili Vedran Ćorluka i Franka Batelić.

Galerija


Iako je datum vjenčanja skrivala, sada već svi znaju da će Maja Šuput sudbonosno da izreći danas. Pjevačica je na Instagramu podijelila i prvu fotografiju u vjenčanici i s budućim suprugom Nenadom. 

Vezani članci Maja Šuput (Foto: Instagram) Kombinacija koja je Majine fanove oborila s nogu: Pogledajte ultrakratku haljinu o kojoj svi pričaju Gabriela Braičić (Foto: Screenshot Nova TV) Sreća i veselje! Imamo prve reakcije novih finalista, pogledajte što su rekli Miji nakon proglašenja!

Svadbeno veselje već je započelo na  istarskom imanju Meneghetti gdje su prošle godine svoje uzvanike ugostili Vedran Ćorluka i Franka Batelić.

Prije nego što je pokazala vjenčanicu, Šuput se pohvalila plakatom uz cestu koji je posvetila Nenadu. 

''Prisežem pred Bogom i narodom. U dobru i zlu, od danas do zauvijek. Službeno. Tvoja Tatarinova'', poručila mu je uz njihovu zajedničku fotografiju. 

Majka iz pakla i „bolesna“ kći šokirale su cijeli svijet. Istinita priča od koje se ledi krv u žilama upravo je postala još strašnija