To samo ona može!

Šuput potvrdila da se danas udaje, a način na koji je to napravila iznenadio je i njezina zaručnika!

Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Instagram) Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Facebook) Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO: Instagram) Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO: Instagram) +0 Maja Šuput (Foto: Instagram) Galerija

Maja Šuput zaručniku Nenadu Tatarinovu pred svadbenu proslavu priredila je pravo iznenađenje.

Mjesec dana poslije djevojačke u Beogradu, Maja Šuput izreći će sudbonosno da zaručniku Nenadu Tatarinovu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 5 bolje ne može! Svaka objava Maje Šuput veći je hit od one prethodne: Pogledajte u čemu se sa sinom vozila kroz Dubai!

Naime, sama pjevačica je odlučila prekinuti nagađanja o tome je li vjenčanje zbilja ovog vikenda i to tako da je na Instagramu podijelila fotografiju u stilu svjetskih zvijezda.

Maja je Nenadu posvetila plakat uz cestu na kojoj je njihova footgrafija, ali i poruka od nje njemu.

''Prisežem pred Bogom i narodom. U dobru i zlu, od danas do zauvijek. Službeno. Tvoja Tatarinova''.

Vjenčanje i proslava bit će na jednom istarskom imanju gdje su od petka pripreme u tijeku. Samo dan ranije ni pjevačica ni Nenad o svadbi nisu htjeli ništa objavljivati ni komentirati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ono kad imas mladjeg decka pa mu prije izlaska kazes : “Dodji mami” ... 😜😜😜

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Maja i Nenad upoznali su se u Šibeniku, kad je pjevačica odsjela u hotelu u kojem je Nenad radio. Zaručili su se prošle godine u siječnju na Maldivima, a pjevačica je o Nenadovoj prosidbi ovako pričala.

''Ovo je daleko najintimniji trenutak mog života. Bez frizure, bez make up-a, s cvijetom kojeg je Nenad ubrao sekundu prije slikanja i bez svjedoka... slikano selfie stick-om zapiknutim u pijesak. Čisti dokaz da vam pored ljubavi ne treba ništa drugo'', rekla je jednom prilikom.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju The Act (Foto: Profimedia) The Act (Foto: Profimedia) The Act (Foto: Profimedia) +0 The Act (Foto: Profimedia) Preporuke Majka iz pakla i „bolesna“ kći šokirale su cijeli svijet. Istinita priča od koje se ledi krv u žilama upravo je postala još strašnija

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene