Maja Šuput zaručniku Nenadu Tatarinovu pred svadbenu proslavu priredila je pravo iznenađenje.

Galerija


Mjesec dana poslije djevojačke u Beogradu, Maja Šuput izreći će sudbonosno da zaručniku Nenadu Tatarinovu.

Vezani članci Maja Šuput Još jedno trudničko izdanje Maje Šuput s plaže u Dubaiju, novi niz fotografija zasjenio je sve ostale Maja Šuput Šuput tek sad otkrila gdje je s mužem uživala još u prosincu, pohvalila se i trudničkom fotografijom s plaže!

Naime, sama pjevačica je odlučila prekinuti nagađanja o tome je li vjenčanje zbilja ovog vikenda i to tako da je na Instagramu podijelila fotografiju u stilu svjetskih zvijezda.

Maja je Nenadu posvetila plakat uz cestu na kojoj je njihova footgrafija, ali i poruka od nje njemu.

''Prisežem pred Bogom i narodom. U dobru i zlu, od danas do zauvijek. Službeno. Tvoja Tatarinova''.

Vjenčanje i proslava bit će na jednom istarskom imanju gdje su od petka pripreme u tijeku. Samo dan ranije ni pjevačica ni Nenad o svadbi nisu htjeli ništa objavljivati ni komentirati.

Maja i Nenad upoznali su se u Šibeniku, kad je pjevačica odsjela u hotelu u kojem je Nenad radio. Zaručili su se prošle godine u siječnju na Maldivima, a pjevačica je o Nenadovoj prosidbi ovako pričala.

''Ovo je daleko najintimniji trenutak mog života. Bez frizure, bez make up-a, s cvijetom kojeg je Nenad ubrao sekundu prije slikanja i bez svjedoka... slikano selfie stick-om zapiknutim u pijesak. Čisti dokaz da vam pored ljubavi ne treba ništa drugo'', rekla je jednom prilikom.

Majka iz pakla i „bolesna“ kći šokirale su cijeli svijet. Istinita priča od koje se ledi krv u žilama upravo je postala još strašnija