A ona je njegova Barbie

Šuput se pohvalila da ima svog Kena s posebnim vještinama, skupa su u svim važnim trenucima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput dobila je brojne pohvale fanova za haljinu koju joj je odabrao njezin prijatelj, stilist Marko Grubnić, a koju je nosila u nedjeljnoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Pjevačica Maja Šuput (40) i njezin prijatelj, stilist Marko Grubnić (37) često pokazuju na društvenim mrežama koliko jedno drugome znače. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput da je maja biti lako... Kako postati Maja Šuput? Pjevačica snimila video s detaljnim uputama: "Osmijeh na lice, malo zabacit kukićima i neka pati koga smeta!"

Maja je još jednom posvetila objavu Marku, koji smišlja njezine odjevne kombinacije za show "Tvoje lice zvuči poznato". "Svaka Barbie ima svog Kena. U mom slučaju za fenomenalne haljine imam Marka Grubnića", napisala je na svom Instagramu. Usto je pohvalila i ostatak tima koji je zadužen za šminku i frizuru. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Svaka Barbie ima svog Kena 👫U mom slucaju za fenomenalne haljine 👗imam @markogrubnic , za savrsen make up @rukabeauty 💄, za frizure koje daju pecat svakoj glavi @antepazanin 💇‍♀️ Bravo ekipa 👏👏 Sta se vama najvise svidjelo?

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Maja, koja je ostvarila voditeljski debi u poznatom zabavnom showu "Tvoje lice zvuči poznato", upitala je i fanove što se njima najviše svidjelo na njoj. 

"Haljina", "Sve", "Bravo, Marko. Sve bolja od bolje kreacije", "Cijeli paket", "Sve, ali haljina je predivna", "Tvoj humor", "Bila si prekrasna", komentirali su obožavatelji. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene