Pao joj kamen sa srca

Emotivna posveta Grubnića prijateljici Maji Šuput, a poslije voditeljskog debija oglasila se i sama pjevačica

Maja Šuput Maja Šuput DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Galerija

Povodom prve emisije showa ''Tvoje lice zvuči poznato Marko Grubnić jednu je objavu na Instagramu posvetio Maji Šuput.

Poznati stilist Marko Grubnić uoči prve emisije showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' bio je velika potpora kolegici i prijateljici Maji Šuput, pa joj je na Instagramu posvetio emotivnu objavu. 

Pogledaj i ovo In Magazin: Antonija Šola - 2 u tijelu latino dive Evo kako se Antonija Šola uvjerila da nije nimalo lako biti J.Lo: ''Sljedeća dva dana imala sam upalu vratnih mišića i svega''

Naime, Maja se našla u voditeljskoj ulozi pokraj iskusnog Frane Ridjana.

''Ovako je oduvijek i zauvijek, iz projekta u projekt. Uvijek zajedno, rame uz rame, jedno uz drugo. Iskrena, srčana i bezrezervna podrška u svemu što radimo kroz život - to smo nas dvoje. Sretan ti voditeljski debi, draga moja megatalentirana Maja Šuput. Ja već znam koliko si dobra u voditeljskoj ulozi, a vi, dragi moji prijatelji, u to ćete se moći uvjeriti na Novoj TV u idućih 13 nedjelja", napisao je Marko.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovako je oduvijek i zauvijek, iz projekta u projekt... Uvijek zajedno, rame uz rame, jedan uz drugoga... Iskrena, srčana i bezrezervna podrška u svemu što radimo kroz život - to smo nas dvoje... 👩🏼‍🤝‍👨🏻 Sretan ti voditeljski debi draga moja megaTALENTIRANA @majasuput ❤️ Ja već znam koliko si dobra u voditeljskoj ulozi, a Vi dragi moji prijatelji u to ćete se moći uvjeriti na @novatv_ u iducih 13 nedjelja @tlzphr ... Uživajte i sretnoooo @majasuput 💞 #BackStageMOMENTS 📸💥💥💥

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Dirnuta Maja komentirala je njegovu objavu s nekoliko srca, a sa stilistovim riječima složilo se mnogo njegovih pratitelja. “Super ona to radi, a uz tvoju pomoć besprijekorno će i izgledati, ne sumnjam“, “Maja papa kameru za doručak“, “Super se snašla, spontana je“, “Izuzetno dobro, čak bolje od nekih voditelja koje smo navikli gledati“, “Svaka joj čast. Odrađeno vrhunski“, “Bravo za oboje. Savršeni ste dvojac“, komentirali su.

O svojoj prvoj voditeljskoj ulozi oglasila se i sama Maja. 

''Hvala SVIMA na prekrasnim porukama sinoć. Pao mi je kamen sa srca, zaista. Hvala svim 'pravim' voditeljicama koje su mi poslale iskrene poruke ohrabrenja i čestitke. Hvala na komplimentima za haljinu, slažem se, maestro @markogrubnic je opet napravio THE dress. Gledamo se opet u nedjelju, a do tada ogromna pusa svima , volim vas'', napisala je.  

Inače, u prvoj epizodi showa “Tvoje lice zvuči poznato“ pobijedio je Fabijan Pavao Medvešek, a vodila se tijesna borba između njega i Nede Parmać. Fabijan je osvojeni iznos donirao Udruzi za zaštitu životinja "Anima Dvor".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala SVIMA na prekrasnim porukama sinoc ❤️❤️❤️ Pao mi je kamen sa srca , zaista. Hvala svim "pravim" voditeljicama koje su mi poslale iskrene poruke ohrabrenja i cestitke, hvala na komplimetima za haljinu , slazem se , maestro @markogrubnic je opet napravio THE dress ❤️❤️ Gledamo se opet u nedjelju a do tada ogromna pusa svima , volim vas 😘😘😘😘

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Na kraju epizode saznali smo i u koga će se naši natjecatelji transformirati sljedeći tjedan - Mario Valentić bit će Doris Dragović, Lana Klingor Mihić utjelovit će Demi Lovato i Luisa Fonsija, Marinu Orsag gledat ćemo kao Cher, Sinišu Ružića kao Madonnu, Marko Braić pojavit će se u ulozi Shawna Mendesa i Camile Cabello, Lu Jakelić postat će Dr. Alban, Neda Parmać Daddy Jankee, a Fabijan Pavao Medvešek Beyonce.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene