Kao Luis i Demi!

Lana Klingor Mihić pobjednica je druge emisije showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', oduševila je dvostrukom transformacijom!

Fabijan Pavao Medvešek Fabijan Pavao Medvešek Screenshot/Nova TV 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek Nives Celzijus i Marko Braić - 3 Marina Orsag - 6 Mario Valentić - 7 Neda Parmać - 2 Lana Klingor Mihić - 3 Lu Jakelić - 3 Siniša Ružić +0 TLZP: Siniša Ružić kao Madonna Galerija

I druga emisija showa "Tvoje lice zvuči poznato" donijela nam je nova uzbuđenja i veliku dozu zabave, a pobjednica je ovoga puta Lana Klingor Mihić.

Dok su još u tijeku reakcije na prvu emisiju nove sezone popularnog zabavnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' koja je oduševila gledatelje, uzbudljive transformacije i velike glazbene hitove imali smo priliku čuti i vidjeti i ove nedjelje, a pobjednica je ovoga puta Lana Klingor Mihić. 

Pogledaj i ovo Marko Braić i Mia Kovačić Zajednička jedna stvar Kome srce lupa sto na sat, a tko je totalno ''chill''? Pogledajte što većinu kandidata posebno uzruja!

Drugu emisiju otvorili su Nives Celzijus, koja je imala priliku prisjetiti se kako je to proći proces transformacije te nastupiti kao Shawn Mendes, i Marko Braić koji je nastupio kao Camila Cabello.

Nakon Abbe, Marina Orsag ovog je puta dobila zadatak ''skinuti'' Cher.

Pobjednik prve emisije šeste sezone Fabijan Pavao Medvešek stao je na binu kao Beyonce.  

Mario Valentić opet je stao u ulogu ženskog izvođača i to Doris Dragović.

Neda Parmać koja je oduševila s izvedbom Terezine pjesme u prvoj, ušla je u jednu sasvim drugačiju ulogu jer joj je gljiva dodijelila Daddy Yankeeja.

Siniša Ružić opet je morao sakriti sve muške atribute jer je stao na binu showa kao pop kraljica Madonna, ali kao Madonna iz filma Evita, te je izveo pjesmu ''Don't cry for me Argentina''.

Dok smo u prvoj emisiji vidjeli Lu Jakelić i kao Dina Dvornika i kao Josipu Lisac, duplu transformaciju dobila je ovaj put Lana Klingor Mihić. Na binu showa Lana je stala kao Luis Fonsi, a na velikom ekranu vidjeli smo Lanu transformiranu u Demi Lovato, pa je ona tako zapravo sama sa sobom izvela njihovu hit pjesmu ''Échame La Culpa''.

Lu Jakelić nakon duet nastupa na transformatoru je dobila Dr. Albana, a izvela je pjesmu ''Sing Hallelujah''.

Eemisiju ''Tvoje lice zvuči poznato'' gledajte svake nedjelje, a sve o pripremama za show kao i najzabavnije trenutke pratite i na YouToubeu svakog dana u emisijama ''Backstage s Miom''.

Apsolutni šok! Hrabra Lu Jakelić nije očekivala ovakav izazov 😱| Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene