Nakon što je objavila video najljepših trenutaka vjenčanja s Nenadom Tatarinovom, Maja Šuput objavila je i fotografiju trenutka nakon što je potpisala najvažniji papir.

Galerija


Iza Maje Šuput najvažniji je dan u životu. U subotu je na istarskom imanju izmijenila zavjete s Nenadom Tatarinovom, a svadbenu je proslavu upriličila za najbliže prijatelje i obitelj. 

Vezani članci Maja Šuput Maja uživa u čestitkama nakon što je objavila da je trudna: "Nisam ni znala da toliko ljudi ima moj broj!'' Maja Šuput Maja Šuput čeka prvo dijete! Pjevačica je sretnu vijest objavila na Instagramu: "Dolazi prinova kao naš najljepši dar!''

Tulum je trajao do jutra, a uzvanike je iznenadila i spektakularnim vatrometom. Iako je detalje svog vjenčanja držala pod velom tajne sve do posljednjeg trenutka, sada rado dijeli fotografije i snimke s ceremonije. 

Nakon što je podijelila video najljepših trenutka koji je nekima izmamio suze, podijelila je i fotografiju na kojoj je ovjekovječeni trenutak reakcija nje i Nenada nakon što su potpisali najvažniji papir u životu. 

Pjevačica je na dan vjenčanja promijenila tri haljine, a onu koju je nosila tijekom izmjene zavjeta za nju je izradio njezin najbolji prijatelj i modni stilist Marko Grubnić. 

 

U Majinu stilu: Pogledajte i treću haljinu koju je pjevačica odabrala za dan svog vjenčanja